Μονγκέ: Μόνο ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον Λούτσο

09:48 3/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο γάλλος μάνατζερ, Κριστόφ Μονγκέ αποκάλυψε ότι μόνο ο Ολυμπιακός έχει δείξει πραγματικό ενδιαφέρον για τον Λούτσο Γκονζάλες της Μαρσέιγ.

Μιλώντας στην τοπική εφημερίδα της Μασσαλίας, "La Provence", ο Μονγκέ, τόνισε αρχικά τους λόγους για τους οποίους η Μαρσέιγ θέλει να... ξεφορτωθεί τον Λούτσο: "Χωρίς αμφιβολία το πρόβλημα με τον Αργεντινό είναι το βαρύ του συμβόλαιο. Η Μαρσέιγ ούτε που θέλει να σκέφτεται

ότι ένας παίκτης τον οποίο αγόρασε 18 εκ. ευρώ και αυτή τη στιγμή η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο δεν ξεπερνά τα 3-4 εκ. ευρώ θα συνεχίσει να αμείβεται με το πολύ υψηλό συμβόλαιο που έχει υπογράψει".

Αναφερόμενος στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είπε: "Στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ουσιαστικά μόνο ο Ολυμπιακός έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον. Οι απαιτήσεις του όμως καθιστούν πολύ δύσκολη αυτή τη στιγμή την μεταγραφή για την ελληνική ομάδα. Μεγάλο εμπόδιο είναι επίσης τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που παίρνει το χρόνο, σε συνδυασμό με την ηλικία του".

Φαίνεται λοιπόν πως ο Ολυμπιακός πράγματι εξέτασε τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει στην απόκτησή του, εκτός κι αν ο παίκτης αποφασίσει να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα