MotoGP: Ελπίζει για τις δοκιμές ο Ντοβιτσιόζο

17:48 8/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Παρά το γεγονός ότι έσπασε την κλείδα του έπειτα από πτώση από motocross, ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο παραμένει αισιόδοξος πως θα προλάβει την έναρξη των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης του MotoGP.

"Ελπίζω ότι θα μπορέσω να αναρρώσω μέχρι το τέλος του μήνα", τόνισε ο ιταλός αναβάτης της Tech 3 Yamaha στην εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

"Το

τεστ στην Σεπάνγκ είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση προκειμένου να δώσω στους μηχανικούς της Yamaha κατευθύνσεις για να εξελίξουν την M1".

Ο Ντοβιτσιόζο προπονούταν με motocross στο Αλγκέρο την περασμένη Πέμπτη (5/1), όταν έχασε το μπροστινό ανάμεσα σε δύο άλματα, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να πέσει πάνω του και να του προκαλέσει τον τραυματισμό.

Ο γιατρός που ανάλαβε να κάνει την εγχείρηση, Dr. Τζιουζέπε Πορτσελίνι, είπε ότι συνέστησε στον Ντοβιτσιόζο να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 15 μέρες, με την ελπίδα να είναι έτοιμος για τις δοκιμές.

Πρόσθεσε, όμως, ότι, "Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Πεντρόσα αναγκάστηκε να κάνει τρεις εγχειρήσεις στην κλείδα πέρυσι".

Αυτός ήταν ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός για αναβάτη MotoGP κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής, έπειτα από εκείνον του Νίκι Χέιντεν της Ducati.

Keywords
Τυχαία Θέματα