Το Office για iOS θα καθυστερήσει μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 (;)

Σύμφωνα με πληροφορίες του ZDNet φαίνεται ότι η σουίτα Office για iOS και Android θα καθυστερήσει λίγο παραπάνω από όσο περιμέναμε με την Microsoft να προγραμματίζει την κυκλοφορία του για τον Οκτώβριο του 2014 (?!?!) και την έκδοση για Mac τον Απρίλιο του

2014 μαζί με μια αναβάθμιση στο Office RT και Office για Windows Phone. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που γνωρίζουμε είναι ότι το Office στο iOS θα διατίθεται ως μέρος συνδρομής στο Office 365 με μόνο μια βασική λειτουργικότητα προβολής εγγράφων να προσφέρεται χωρίς κόστος.

O λόγος για αυτή την μεγάλη καθυστέρηση φαίνεται ότι είναι η πρόθεση της εταιρείας να επικεντρωθεί στην δημιουργία touch friendly εκδόσεων των Word, Excel, PowerPoint και OneNote για το Windows 8 και Windows RT που θα λειτουργούν συμπληρωματικά με τις ήδη υπάρχουσες desktop εκδόσεις. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από ένα φημολογούμενο roadmap με τους στόχους της εταιρείας που απέκτησε η ιστοσελίδα. Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι αυτά τα roadmaps συχνά αλλάζουν και ενδέχεται η κυκλοφορία των προϊόντων να πραγματοποιηθεί νωρίτερα ή και πιο …μετά από αυτό που διέρρευσε.

[via ZDNet]

Το Office για iOS θα καθυστερήσει μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 (;)

Σχετικά άρθρα:

To φθηνότερο iPhone της Apple θα διαθέτει οθόνη 4.5 ιντσών, τιμή στα $330 με κυκλοφορία το 2014 (;)Διέρρευσε διαφημιστικό βίντεο για το Google Now στο iOS [VIDEO]Επίθεση δέχθηκε το δίκτυο της Evernote, αλλάξτε άμεσα τον κωδικό σας!
Keywords
Τυχαία Θέματα