H Apple προσλαμβάνει μηχανικούς για τεχνολογία δακτυλικών αποτυπωμάτων στην AuthenTec (;)

Νέα θέση εργασίας στην ιστοσελίδα της Apple υποδηλώνει την πρόθεση της εταιρείας στην εύρεση μηχανικού software για ‘low-level’ κώδικα στην ρύθμιση και τον έλεγχο υλικού με εμπειρία στην αλληλεπίδραση firmware-hardware. To ενδιαφέρον είναι ότι η θέση εργασίας βρίσκεται στην Μελβούρνη της Φλόριδα των ΗΠΑ, η μοναδική θέση εργασίας σε αυτή την περιοχή στην οποία όλως τυχαίως εδρεύει η AuthenTec που

η Apple εξαγόρασε πριν λίγο καιρό.

Μεταξύ των ευθυνών που συγκαταλέγονται στις αρμοδιότητες του μηχανικού είναι η εργασία στο ‘LabTool’, ένα πρόγραμμα αξιολόγησης της προόδου στους επεξεργαστές που περιλαμβάνει αναλύσεις κτλπ.

LabTool – Develop, maintain, update and optimize the “LabTool” software that is used for lab evaluation and characterization of the Melbourne Design Center sensor ICs. This includes adding new features as specified by the analog and digital design engineers. Updating the tool to work with new sensors. Automating lab test and characterization. Provide support and debug capability to all groups within Apple that use the tool.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Apple προσπαθεί να ενσωματώσει την τεχνολογία της AuthenTec στο επόμενο iPhone σε κάποια μορφή αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων πιθανόν για ηλεκτρονικές πληρωμές ή κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε ακόμα.

[via MacRumors]

H Apple προσλαμβάνει μηχανικούς για τεχνολογία δακτυλικών αποτυπωμάτων στην AuthenTec (;)

Σχετικά άρθρα:

To iPhone 5S θα περιλαμβάνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για πληρωμές μέσω NFC (;)Digitimes: Η Apple θα προσφέρει ασύρματη τεχνολογία φόρτισης στο επόμενο iPhoneΔιατηρείται η κυριαρχία της Apple στην αγορά των συνδρομητών smartphones στις ΗΠΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα