Velox: Διαδραστικά εικονίδια εφαρμογών (Cydia Tweak)

Ο nikosgnr του iPhoneHellas forum μας ενημερώνει σχετικά με ένα πολλά υποσχόμενο tweak, το Velox, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στο Cydia:

Πρόκειται σίγουρα για το επόμενο Must Have. Ένα Tweak που περνάει την αμεσότητα και προσβασιμότητα των εφαρμογών σε άλλο επίπεδο.

Τι θα λέγατε αν είχατε Gestures πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής; Αυτό ακριβώς είναι η κεντρική ιδέα

του Tweak ως προς τα Notifications και όχι μόνο.. Αρκεί λοιπόν ένα απλό Swipe προς τα κάτω στην εφαρμογή για την οποία έχουμε ειδοποιήσεις, με το παράθυρο των ενημερώσεων να εμφανίζεται απ’οπου εύκολα και γρήγορα μπορούμε να διαχειριστούμε τα παραπάνω. Είτε αυτό είναι κάποιο μήνυμα, είτε κάποια κλήση ακόμα και Mail.

To Velox όμως δε σταματάει εκεί και δε περιορίζεται στο τρόπο διαχείρισης των Notification. Καθώς τα ίδια Gestures χρησιμοποιούνται σε συγκεκριμένες (για την ώρα) εφαρμογές, για το άνοιγμα τους σε μικρότερο παράθυρο χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουμε κανονικά την εφαρμογή. Δείτε το σαν “Preview” με πλήρη υποστήριξη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κάμερα. Swipe προς τα κάτω και λήψη της φώτο. Απο την άλλη οι ρυθμίσεις όπου στο παράθυρο θα έχουμε όλα τα διαθέσιμα Toggles.

Δείτε τις εφαρμογές που υποστηρίζονται:

[...] η συνέχεια στο forum

Velox: Διαδραστικά εικονίδια εφαρμογών (Cydia Tweak)

Σχετικά άρθρα:

iCleaner: Το Cydia tweak που «καθαρίζει» για εσάςFlex: Το απόλυτο Cydia tweakΗχογράφηση κλήσεων στο iPhone με το Audio Recorder (Call Recorder tweak)
Keywords
Τυχαία Θέματα