Οι MuscleNerd, pimskeks, planetbeing και pod2g δημιουργούν τους ‘evad3rs’

Από ό,τι φαίνεται οι jailbreak-εξελίξεις τρέχουν… Μετά από την πρόσφατη είδηση για το jailbreak του iOS 6 ότι βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης, ο pod2g έκανε άλλη μια απρόσμενη ανακοίνωση. Ο ίδιος, μαζί με άλλους τρεις γνωστούς χάκερς της iOS σκηνής αποφάσισαν να σχηματίζουν μια ομάδα.

Η ομάδα αυτή ονομάζεται “evad3rs” και αποτελείται

από τον MuscleNerd (τον πασίγνωστο της iPhone Dev-Team), τον pimskeks (από την Chronic-Dev Team), τον planetbeing (ο οποίος έχει εργαστεί επιμελώς για τα τελευταία jailbreak), και φυσικά τον pod2g…

Εδώ είναι η ανακοίνωση του pod2g από το Twitter :

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα και πάνω σε τι θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον της. Όπως όμως όλα δείχνουν,μάλλον θα είναι μία νέα hacking ομάδα, που θα μας απασχολήσει αρκετά στο εγγύς μέλλον μιας και αυτοί είναι οι τύποι που εργάζονται πάνω στο τελευταίο jailbreak.

Προφανώς, θα μαθαίνουμε περισσότερα σχετικά με αυτούς όσο περνάει ο καιρός. Δεν έχουν καν ένα tweet ακόμα από τον εν λόγω λογαριασμό evad3rs. Αλλά προς το παρόν, απλά φροντίστε να λάβετε σοβαρά υπόψη την προειδοποίηση του pod2g και να μην πέσετε θύματα απατεώνων που πιθανόν να σας ζητήσουν χρήματα.

Όσον αφορά στο μέτωπο του jailbreak, φαίνεται ότι έχει πραγματοποιηθεί μεγάλη πρόοδος κατά την τελευταία εβδομάδα. Το τελευταίο που γνωρίζουμε, είναι ότι οι προγραμματιστές προκαλούν την Apple να κάνει διαθέσιμο το iOS 6.1 – υπονοώντας ότι μπορεί να είναι αρκετά κοντά ή ακόμα και έτοιμοι στην ολοκλήρωση του πολυαναμενόμενου hack.

Update: Μόλις ανακαλύφθηκε και μια ιστοσελίδα, που καταχωρήθηκε σήμερα, με το url ‘evaders.com’. Βρίσκεται κάτω από έναν proxy, κι έτσι δεν μπορούμε να δούμε τον πραγματικό ιδιοκτήτη, αλλά δεδομένης της σημερινής ανακοίνωσης του pod2g, το “evaders.com” μάλλον είναι δικό τους.

Οι MuscleNerd, pimskeks, planetbeing και pod2g δημιουργούν τους ‘evad3rs’

Σχετικά άρθρα:

O @planetbeing μας ενημερώνει για την κατάσταση του untethered jailbreakiOS 6 Jailbreak: Οι τελευταίες εξελίξεις#weWantAnOpenIOS: Μία κίνηση για ένα πιο ανοιχτό iOS που έγινε worldwide trend στο twitter
Keywords
Τυχαία Θέματα