Η Generali Hellas γίνεται καλύτερη με EMC

Η EMC ανακοίνωσε ότι η Generali Hellas, κατάφερε με την εγκατάσταση του Documentum® xCP της EMC®να βελτιώσει την λειτουργική της ικανότητα.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου Momentum που διοργανώνει η EMC Corporation (NYSE: EMC) με τη συμμετοχή μελών του Information Intelligence Group

από ολόκληρο τον κόσμο, η EMC ανακοίνωσε σήμερα ότι η Generali Hellas, μέλος του Ομίλου Generali (Assicurzioni Generali S.p.A.), του μεγαλύτερου ασφαλιστικού ομίλου στην Ευρώπη και της δεύτερης σε μέγεθος εταιρείας παγκοσμίως στον κλάδο των χρηματασφαλιστικών προϊόντων, κατάφερε με την εγκατάσταση του Documentum® xCP της EMC®να βελτιώσει σημαντικά, τόσο την λειτουργική της ικανότητα, όσο και την ανταγωνιστικότητα της. Το Documentum® xCP αποτελεί μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την ανάπτυξη επιχειρησιακών εφαρμογών και τη διαχείριση μεγάλου όγκου δεδομένων (Big Data).


Πλεονεκτήματα για τον πελάτη:

• Συρρίκνωση του χρόνου επεξεργασίας συμβολαίων, από εβδομάδες σε ημέρες: Το EMC Documentum xCP συνδυάζει εφαρμογές διαχείρισης επιχειρησιακού περιεχομένου (ECM) και επιχειρησιακών διαδικασιών (BPM), ευφυούς εντοπισμού (capture) πληροφοριών, και συμμόρφωσης. Έτσι, βοηθά στην αύξηση της παραγωγικότητας και στην καλύτερη λήψη αποφάσεων. Η Generali κατάφερε να μειώσει το χρόνο που απαιτείται για την επεξεργασία ενός συμβολαίου από εβδομάδες, σε ημέρες.
• Βελτίωση της απόδοσης και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών: Η δυνατότητα πρόσβασης μέσω διαδικτύου, η παρακολούθηση της προόδου των διαδικασιών και η δημιουργία συνοπτικών αναφορών (reporting) βοήθησαν τη Generali να αλλάξει εντελώς τον τρόπο επεξεργασίας των συμβολαίων της. Η απλοποίηση και ο συντονισμός των διαδικασιών εντός και εκτός της εταιρείας, εξασφαλίζουν πιο διαφανή λειτουργία, επηρεάζοντας θετικά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.
• Τεράστια εξοικονόμηση πόρων, χάρη στη μείωση του αριθμού των εντύπων: Το περασμένο έτος, η εταιρεία είχε τυπώσει σχεδόν 2 εκατομμύρια σελίδες εντύπων, προκειμένου οι συνεργάτες της να είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τους πελάτες της. Σήμερα, το μεγαλύτερο μέρος των εντύπων αυτών είναι σε ηλεκτρονική μορφή, βοηθώντας στη δραστική περικοπή του κόστους εκτύπωσης, αποστολής και συμπλήρωσης.
• Συμμόρφωση με το ρυθμιστικό και νομοθετικό πλαίσιο: Χάρη στη δυνατότητα διαχείρισης των ρυθμιστικών κανόνων, η Generali αποκτά πλεονεκτική θέση όσον αφορά τη συμμόρφωση με συγκεκριμένο πλαίσιο, όπως εκείνο του Solvency II.


Οι προκλήσεις της Generali
Η Generali Hellas ιδρύθηκε το 1886 και αποτελεί τον παλαιότερο ασφαλιστικό οργανισμό στην Ελλάδα. Προσφέρει μια σειρά ασφαλιστικών προϊόντων στον κλάδο Ζωής και σε άλλους, ενώ έχει να επιδείξει ιδιαιτέρως υψηλό ρυθμό ανάπτυξης, καθώς μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια έχει κατορθώσει να τριπλασιάσει την παραγωγή της. Τα συστήματα διαχείρισης πληροφοριών τα οποία χρησιμοποιούσε μέχρι πρόσφατα η Generali Hellas, είχαν αρνητικό αντίκτυπο τό

Keywords
Τυχαία Θέματα