Ισχυρή παρουσία της Huawei στο 13ο συνέδριο Infocom World

11:46 2/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Δυναμικό παρόν στο 13ο συνέδριο Infocom World έδωσε η Huawei, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιακής τεχνολογίας (ICT) παγκοσμίως.

Στο περίπτερο της εταιρείας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις προηγμένες, και έξυπνες συσκευές της εταιρείας που διατίθενται στην ελληνική αγορά, καθώς και τις κορυφαίες συσκευές Honor και Vision, που αναμένεται να έλθουν
σύντομα στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, έλαβε το βραβείο για Telecom Business Excellence για την ισχυρή παρουσία της στη χώρα μας. Επίσης, στελέχη της Huawei συμμετείχαν σε δύο από τις σημαντικότερες ενότητες του συνεδρίου.

Στην πρώτη ενότητα του συνεδρίου, με τίτλο «Ο Ρόλος των Δικτύων Επομένης Γενιάς στην Ψηφιακή Ελλάδα», ο κ. Αιμίλιος Βουδούρης, Executive Director Sales της Huawei στη χώρα μας εξήγησε ότι οι επενδύσεις σε τεχνολογίες επομένης γενιάς αποτελούν μονόδρομο για την εξέλιξη του κλάδου, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά παγκοσμίως.

Όπως τόνισε ο κ. Βουδούρης, οι τηλεπικοινωνιακές λύσεις της Huawei, εφαρμόζουν τεχνολογία αιχμής, που στοχεύει στην βελτιστοποίηση της απόδοσης δικτύων επόμενης γενιάς, ενώ παράλληλα, ελαχιστοποιείται το λειτουργικό κόστος. Με αυτό τον τρόπο ένας πάροχος έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στον τελικό χρήστη προηγμένες υπηρεσίες, που βελτιώνουν τη συνολική ευρυζωνική του εμπειρία.

Στη συνέχεια, στην παράλληλη συνεδρία με τίτλο «Ψηφιακές Υπηρεσίες στην Εποχή των Smartphones, και των Tablets», με γενικότερη θεματολογία σχετικά με τις νέες τεχνολογίες συσκευών και εφαρμογών, o Sales and Marketing Manager της Huawei κ. Άρης Μάρκου αναφέρθηκε στην εξέλιξη της Huawei στην κατηγορία των συσκευών κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Ο κ. Μάρκου εξήγησε πώς η εταιρία αναπτύχθηκε ξεκινώντας την πορεία της ως προμηθευτής αποκλειστικά προϊόντων δικτύου και στη συνέχεια παρέχοντας operator branded (ODM) συσκευές, φτάνοντας στις αρχές του 2011 να λανσάρει, με μεγάλη επιτυχία στην Ελληνική αγορά, Huawei branded smartphones. Στη συνέχεια η Huawei σκοπεύει να επεκτείνει τη γκάμα των smartphones της και στις High End κατηγορίες, καθώς και να υποστηρίξει νέες τεχνολογίες (όπως π.χ. Cloud Storage και NFC) και να παρέχει στους χρήστες των συσκευών της εφαρμογές οι οποίες στοχεύουν στην βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του τελικού χρήστη.

Τέλος, στην καθιερωμένη απονομή βραβείων που γίνεται στο κλείσιμο του συνεδρίου, η εταιρεία έλαβε το βραβείο Telecom Business Excellence, από τον Πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου κ. Κώστα Νόστη. «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, που λαμβάνουμε μια τέτοια αναγνώριση, από ένα συνέδριο-θεσμό για τον εγχώριο κλάδο, όπως το Infocom World» δήλωσε σχετικά ο κ. Βουδούρης.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα