Επεκτείνεται στην Ευρώπη η LG

Η LG στοχεύει στην κορυφαία θέση της αγοράς στην Ευρώπη για τα πλυντήρια ρούχων και τα ψυγεία ενισχύοντας την παραγωγή στην Πολωνία.

Η LG Electronics σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την αγορά των οικιακών συσκευών στην Ευρώπη, εγκαινιάζοντας τη νέα γραμμή παραγωγής στο Wroclaw στην Πολωνία, η οποία έχει τη δυνατότητα

να κατασκευάζει ένα εκατομμύριο πλυντήρια ρούχων σε ετήσια βάση, καθώς και επεκτείνοντας τη γραμμή παραγωγής των ψυγείων με δυναμικότητα από 300.000 σε ένα εκατομμύριο μονάδες ετησίως.


Η νέα γραμμή παραγωγής στο Wroclaw επιτρέπει στην LG να ανταποκρίνεται με ακόμη καλύτερο τρόπο στις ανάγκες και στη ζήτηση των Ευρωπαίων καταναλωτών. Ειδικότερα, η μείωση του απαιτούμενου χρόνου για τη μεταφορά των προϊόντων αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς έως τώρα, τα πλυντήρια ρούχων και ένας μεγάλος όγκος των ψυγείων, εισάγονταν από την Κορέα και την Κίνα απαιτώντας διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα για τη μεταφορά τους στην Ευρώπη.


Πλέον με τη νέα μονάδα παραγωγής, ο μέγιστος χρόνος που απαιτείται για τη μεταφορά των προϊόντων σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι μόλις πέντε ημέρες, ενώ σε κάποιες κοντινές χώρες είναι ακόμη μικρότερος. Επιπλέον, τα λειτουργικά κόστη θα μειωθούν αισθητά, καθώς μειώνονται τα κόστη που έχουν σχέση με τη μεταφορά και την αποθήκευση των προϊόντων. Παράλληλα, η τοπική οικονομία καρπώνεται ήδη τα οφέλη της επέκτασης της γραμμής παραγωγής, καθώς για τη λειτουργία της μονάδας η LG προέβη στην πρόσληψη 800 επιπλέον εξειδικευμένων εργατών και στην τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας κατά 30%.


«Η εγκατάσταση στο Wroclaw, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην εδραίωση της LG ως τον κορυφαίο κατασκευαστή πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων στην Ευρώπη μέχρι το 2015», δήλωσε ο κ. Young-ha Lee, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Home Appliance Company. «Οι νέες γραμμές παραγωγής, μας επιτρέπουν να παράγουμε περισσότερα προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα των Ευρωπαίων καταναλωτών, στην ίδια γεωγραφική περιοχή στην οποία χρησιμοποιούνται οι συσκευές αυτές».


Τα ψυγεία τα οποία παράγονται στο Wroclaw είναι τα χαρακτηριστικά μοντέλα Side-by-Side (Ψυγεία Ντουλάπες), Two-door Bottom Freezer (Ψυγειοκαταψύκτες με 2 πόρτες) και Larder & Freezer της LG. Το υψηλής ενεργειακής αποδοτικότητας Side-by-Side ψυγείο ανήκει στην ενεργειακή κλάση A++, ενώ ο ψυγειοκαταψύκτης της LG κατατάσσεται στην κορυφαία κλάση Α+++. Επιπλέον, ο ψυγειοκαταψύκτης είναι εφοδιασμένος με την καινοτόμο λειτουργία No Plumbing, η οποία καταργεί την ανάγκη σύνδεσης του ψυγείου με πηγή νερού. Και τα δύο αυτά ψυγεία ενσωματώνουν την πρωτοποριακή τεχνολογία του Γραμμικού Συμπιεστή (Linear Compressor) της LG, η οποία τα καθιστά ακόμη πιο ενεργειακά αποδοτικά και συμβάλλει στο να διατηρούνται τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.


Επιπλέον, η νέα εγκατάσταση

Keywords
Τυχαία Θέματα