Razer Game Booster

Η Razer ανακοίνωσε το νέο χαρακτηριστικό του Razer Game Booster που αυτομάτως αποθηκεύει το game σας και τα settings στο cloud για χιλιάδες τίτλους.


To Save Game Manager είναι συμβατό με τα τοπικά save files και υποστηρίζει τα backup services για

παραπάνω από 2.000 τίτλους. Η λίστα των παιχνιδιών που υποστηρίζει θα ενημερώνεται συνεχώς από την ομάδα της Razer software engineering.


Το Razer Game Booster software, είναι απλό στην χρήση, με εφαρμογές που θα ενισχύσουν την απόδοση σας, την αποθήκευση παιχνιδιού και το screen capture.


Game Booster: Ενισχύστε το game και την αντοχή του PC σας καθώς θα το κρατάτε σε καλή φόρμα.
- Κορυφώνει την απόδοση του συστήματος σας για να πάρετε περισσότερα FPS, καθώς αυτομάτως θα κλείσει όλες τις περιττές εφαρμογές ενώ παίζετε και θα τις επαναφέρει όταν θα έχετε τελειώσει.
- Ρυθμίζει και βελτιστοποιεί τα PC settings για καλύτερο gaming performance.
- Ενημερώνει τον υπολογιστή με τα τελευταία updates για να παίρνετε πάντα το μέγιστο από το σύστημα σας.
- Ανασυγκροτεί τους δίσκους σας, δίνοντας προτεραιότητα στο φάκελο του game σας για ταχύτερο loading και ενισχυμένη αυτονομία για smooth gameplay.


Save Game Manager: Ποτέ δε θα χάσετε τα “saves” σας!
- Αυτομάτως αποθηκεύει τα save του game σας στην προ-επιλεγμένη τοποθεσία πάνω στο cloud τη στιγμή που η πρόοδος σας θα αποθηκευτεί.
- Κρατάει τα settings σας στο cloud, για να μη χρειάζεται να απομνημονεύετε τις ρυθμίσεις, τα anti-aliasing multipliers και τα anisotropic filtering ξανά.
- Συντονίζει όσα game files θέλετε, δωρεάν.


Game Launcher: Γευτείτε την εμπειρία του ενισχυμένου PC Gaming!
- Τακτοποιεί και παρουσιάζει ολόκληρη τη βιβλιοθήκη των games σε ένα δυνατό command center για εύκολη πρόσβαση.
- Σκανάρει το PC σας για να βρει τα ήδη υπάρχοντα games, κρατώντας την συλλογή σας ενημερωμένη χωρίς εσείς να κάνετε τίποτα.


Screen Capture Gallery: Αποθανατίστε τις καλύτερες στιγμές πάνω στο game σας!
- Κρατήστε τις καλύτερες στιγμές στο game σας με ένα customizable hot key.
- Καταγράφει βίντεο οποιασδήποτε διάρκειας, χωρίς απρόσδεκτα watermarks.
- Μοιράζει το game σας, τα walkthroughs και τα winning streaks μέσα σε μερικά click για να μπορείτε να μοιραστείτε τα πάντα μέσω Facebook και YouTube.


Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο Razer Game Booster και τα χαρακτηριστικά του, επισκεφτείτε το: www.razerzone.com/gamebooster/.


Keywords
Τυχαία Θέματα