LTE φορητό WiFi στο MWC 2014

Η Huawei παρουσίασε το φορητό κατηγορίας-6 LTE WiFi, HUAWEI E5786. Παρέχοντας ταχύτητες έως και 300 Mbps, το HUAWEI E5786 σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στην αναβαθμισμένη LTE συνδεσιμότητα.

«Ως ένας ηγέτης στην κινητή ευρυζωνικότητα και ένας βιομηχανικός ηγέτης στην παροχή δικτύων LTE νέας γενιάς, η Huawei βελτιστοποιεί τη συμβατότητα μεταξύ δικτύων και συσκευών. Το HUAWEI E5786 δίνει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν συνεχή συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας με σύνδεση τέλειου σήματος,» ανέφερε ο Richar Yu, Διευθύνων Σύμβουλος του Huawei Consumer Business Group. «Με το HUAWEI E5786, η Huawei τροφοδοτεί την αυξανόμενη καταναλωτική ζήτηση για γρήγορη και αξιόπιστη συνδεσιμότητα, κάθε στιγμή, σε κάθε μέρος.»

Το HUAWEI E5786 προσφέρει σύνδεση αστραπιαίων ταχυτήτων με κορυφαίες στην αγορά ταχύτητες 300 Mbps, ιδανικές για τη λήψη μιας ταινίας υψηλής ευκρίνειας σε 30 δευτερόλεπτα, ή την μεταφόρτωση ενός βίντεο στο YouTube σε πέντε-με-έξι δευτερόλεπτα. Το HUAWEI E5786 είναι το πρώτο φορητό WiFi που υποστηρίζει WiFi 802.11ac 2×2 MIMO και η διπλής ζώνης διπλή κεραία του 2.4G/5G, προσφέρει μια παγκοσμίως ηγετική διαμόρφωση WiFi. Με την προσθήκη του CA (Συνάθροισης Παρόχων) και την χρήση υψηλών συχνοτήτων για τη διεύρυνση του εύρους ζώνης, το HUAWEI E5786 παρέχει αξεπέραστη σταθερότητα σύνδεσης.

Το HUAWEI E5786 παρέχει συνδεσιμότητα για έως και 10 συσκευές με δυνατότητα WiFi και εσωκλείει μπαταρία 3.000 mAh που προσφέρει 10 ώρες χρήσης σε λειτουργία LTE ή 500 ώρες αναμονής. Η συσκευή χαρακτηρίζεται από μοναδική τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας που βελτιώνει την απόδοσή κατά πάνω από 30% σε σχέση με άλλα προϊόντα στην κατηγορία του. Κρατώντας όλες σας τις συσκευές φορτισμένες για περισσότερο διάστημα, το HUAWEI E5786 παρέχει ανάστροφη φόρτιση για smartphones.

Εμπνευσμένο από την καμπύλη ενός ουράνιου τόξου, το HUAWEI E5786 είναι εξαιρετικά λεπτό, στα 15.9 χιλιοστά, πρακτικό και εξαιρετικά ισορροπημένο στα, μόλις, 145 γραμμάρια, και χαρακτηρίζεται από ένα διαισθητικό σχεδιασμό με λειτουργία “press and play”. Το διαδραστικό περιβάλλον διεπαφής δίνει ενδείξεις για SMS, μεταφορά δεδομένων και κατάσταση μπαταρίας κάθε στιγμή, καθώς επίσης και ρυθμίσεις αυτόματης αποσύνδεσης για την εξοικονόμηση ενέργειας. Όλες αυτές οι λειτουργίες μπορούν επίσης να ελεγχθούν απομακρυσμένα από ένα Smarthpone με τη χρήση της εφαρμογής “Huawei’s Mobile WiFi”. Το HUAWEI E5786 ενσωματώνει μια κομψή, διάφανη και εύκολα αναγνώσιμη οθόνη με πλαστικά διπλού ψεκασμού για την ενίσχυση της αντοχής του. Η συσκευή υποστηρίζει Micro USB 3.0, προσφέροντας απίστευτη γρήγορη μετάδοση δεδομένων, φορτίζοντας σε μόλις τρεις ώρες και παρέχει δυνατότητα εκκίνησης σε 5 δευτερόλεπτα.

Το HUAWEI E5786 βγαίνει σε μαύρο χρώμα και θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές αγορές, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή και τη Ρωσία από το Μάιο του 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα