Η Orthology LTD ανακοινώνει τη νέα έκδοση του 5nine Hyper-V Manager v4.0

08:04 28/2/2014 - Πηγή: PC Nea
H εταιρεία Orthology Ltd (www.οrthology.gr), επίσημος διανομέας της εταιρείας 5nine Software για Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση της νέας έκδοσης 4.0 του λογισμικού 5nine Hyper-V Manager.
-->

H εταιρεία
5nine είναι κορυφαία εταιρεία παροχής λύσεων ασφάλειας, διαχείρισης και συμμόρφωσης με κανονιστικά πλαίσια για το Microsoft Hyper-V.

Ο 5nine Manager 4.0 for Hyper-V παρέχει τοπικό GUI για Windows Server & Microsoft® Hyper-V Sever, υποστηρίζει διαχείριση cluster και εξοικονομεί χρήματα καθώς περιλαμβάνει προστασία από ιούς για τα Hyper-V VMs & Hosts μέσω agentless antivirus. Επίσης, επιτρέπει τη διαχείριση πολλαπλών Microsoft Hypervisors, διαφορετικών εκδόσεων, κεντρικά από μία κονσόλα διαχείρισης, μπορεί να εγκατασταθεί απομακρυσμένα είτε τοπικά και διαθέτει ενσωματωμένη δυνατότητα παρακολούθησης απόδοσης του Hyper-V.

Ο 5nine Manager 4.0 for Hyper-V περιλαμβάνει πολλά από τα χαρακτηριστικά του Microsoft System Center VMM και λειτουργεί συμπληρωματικά ως μια ολοκληρωμένη λύση η οποία απλοποιεί τη διαχείριση και εξοικονομεί χρήματα καθώς μέσω μιας ενιαίας πλατφόρμας μπορεί ο administrator του δικτύου να χειρίζεται όλες τα VMs, διαφορετικών εκδόσεων (2012 R2/2012/2008 R2 SP1) με ταυτόχρονη προστασία antivirus σε αυτά.

Τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης έχουν ως ακολούθως:

√ Δυνατότητα διαχείρησης Hyper-V Cluster
√ Storage migration χωρίς να χρειαστεί να σταματήσετε την λειτουργία των VMs
√ Agentless antivirus για όλα τα VMs και προστασία των Host
√ Διαχείρηση των Hyper-V Virtual Switch Extensions
√ Υποστήριξη των Fibre Channel Virtual adapters

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα έκδοση επισκεφθείτε το link
http://www.5nine.com/5nine-manager-for-hyper-v-product.aspx#features.

Για να αξιολογήσετε τα προϊόντα της 5nine Software, επισκεφθείτε το link www.5nine.com όπου θα βρείτε trial για 30ημέρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα