LG WEBOS TV SIGNAGE για σύγχρονους επαγγελματικούς χώρους

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει την οθόνη LN341C, μια οθόνη 27″ Full HD με σύστημα webOS και πιστοποίηση Crestron Connected®, που μεταμορφώνει τους επαγγελματικούς σας χώρους. 

Συγκεκριμένα, το μοντέλο LN341C είναι εύκολο στον ομαδικό έλεγχο χάρη στη διαθεσιμότητα της έκδοσης SuperSign Control+ Free,

που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται έως και 100 οθόνες μέσω ενός λογαριασμού και ενός διακομιστή. Μέσω της απλοποίησης της διαδικασίας διαχείρισης, επιτρέπεται η απομακρυσμένη ρύθμιση της ισχύος, της έντασης και του προγραμματισμού, καθώς και η ομαλή ενημέρωση του firmware.

Πιστοποιημένη με Crestron Connected®, η LN341C είναι ιδανική για εταιρικούς χώρους συσκέψεων, εξασφαλίζοντας συμβατότητα με κορυφαία συστήματα ελέγχου AV. 

Η δυνατότητα αντιγραφής δεδομένων μέσω USB απλοποιεί ακόμα περισσότερο τη διαδικασία ρύθμισης, επιτρέποντας την αποτελεσματική μεταφορά δεδομένων μεταξύ πολλαπλών οθονών μέσω θύρας USB, καταργώντας την ανάγκη για μεμονωμένες διαμορφώσεις.

Για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, η λειτουργία Display Power Management (DPM) ενεργοποιεί την οθόνη μόνο όταν υπάρχει τηλεοπτικό σήμα. Επιπλέον, η δυνατότητα ρύθμισης ώρας On/Off επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργούν προσαρμοσμένα χρονοδιαγράμματα, διασφαλίζοντας ότι η οθόνη λειτουργεί συγχρονισμένα με το ωράριο λειτουργίας και τις αργίες.

Παράλληλα, για βελτιωμένη ηχητική εμπειρία, η οθόνη LN341C υποστηρίζει τη λειτουργία External Speaker Out, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαμβάνουν τον ήχο της τηλεόρασης από άλλους χώρους εντός του δωματίου τους.

Η LG webOS TV Signage 27LN341C είναι μια ολοκληρωμένη λύση, σχεδιασμένη για να αναβαθμίσει την εμπειρία προβολής σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις με φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά και προηγμένη λειτουργικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα