Η ViewSonic ηγείται της παγκόσμιας αγοράς διαδραστικών οθονών το 1ο τρίμηνο του 2024

Η ViewSonic Corp. διατήρησε τη θέση της ως κορυφαίος, παγκόσμιος πάροχος διαδραστικών οθονών το 1ο τρίμηνο του 2024 (εξαιρουμένης της Κίνας) και – σύμφωνα με το τελευταίο report του Futuresource Consulting – αύξησε το μερίδιο αγοράς της κατά 15,7%.

Η εξαιρετική ανάπτυξη της εταιρείας κατά 38,6% από τρίμηνο σε τρίμηνο ξεπέρασε σημαντικά τη συνολική αγορά στην οποία απευθύνεται (TAM), η οποία σημείωσε πτώση 1,9%. Η ViewSonic

διατήρησε την ηγετική της θέση καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, ενισχύοντας περαιτέρω την κυριαρχία της στον κλάδο. 

Συνεχής ηγεσία και καινοτομία στην αγορά

Βασισμένο στις ισχυρές επιδόσεις της το 2023, το επίτευγμα της ViewSonic κατά το 1ο τρίμηνο του 2024 ενισχύει περαιτέρω την εξέχουσα θέση της. Αυτή η επιτυχία οφείλεται στην καινοτομία των διαδραστικών οθονών ViewBoard, με διαφορετικά μεγέθη, που κυμαίνονται από 21:9 ultrawide 43 μέχρι 105 ίντσες, καθώς και μοντέλα 110 ιντσών. Αυτές οι διαδραστικές οθόνες υποστηρίζονται από δυναμικές λύσεις, που περιλαμβάνουν hardware, software, digital content και υπηρεσίες, δίνοντας τη δυνατότητα στη ViewBoard να προσαρμόζεται σε διαφορετικά περιβάλλοντα είτε πρόκειται για brainstorming και επαγγελματικά meeting είτε για διαδραστική μάθηση.

Ανοίγοντας τον δρόμο για το σχολείο του μέλλοντος

Η ViewSonic επεκτείνει την ηγετική της θέση στην τεχνολογία του τομέα εκπαίδευσης, με στόχο να δημιουργήσει συνεργίες σε περιβάλλοντα διδασκαλίας και μάθησης. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην προετοιμασία των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για ένα μέλλον που καθοδηγείται από την τεχνολογία, παρέχοντας προηγμένες λύσεις EdTech, οι οποίες επιτρέπουν την πλήρη ψηφιοποίηση, την αύξηση της διαδραστικότητας, την εξατομικευμένη μάθηση και την αποτελεσματική διαχείριση συσκευών.

Το Εκπαιδευτικό Οικοσύστημα της ViewSonic περιλαμβάνει τη ViewBoard και μία ολοκληρωμένη σειρά διδακτικών λύσεων, που έχουν σχεδιαστεί για να μετατρέψουν τις παραδοσιακές τάξεις σε ελκυστικά περιβάλλοντα μάθησης, τα οποία κινητοποιούν τους μαθητές. Χάρη στα διαδραστικά software, όπως τα myViewBoard,  ClassSwift, και το εργαλείο συνεργασίας TeamOne , οι εκπαιδευτικοί μπορούν να προσαρμόσουν τη διδασκαλία τους στις διαφορετικές μαθησιακές ανάγκες των παιδιών σε πραγματικό χρόνο και να αξιολογούν την απόδοσή τους. Οι μαθητές, από την πλευρά τους, μπορούν να παρέχουν άμεση ανατροφοδότηση, κάνοντας τη μάθηση πιο διαδραστική και αποτελεσματική.

Αυτό το οικοσύστημα όχι μόνο βελτιώνει την αφοσίωση και τη συνεργασία, αλλά μειώνει και τον φόρτο εργασίας των IT admin, επιτρέποντας την κατανομή πόρων μέσω της διαχείρισης συσκευών προβολής του Manager. Πρόκειται για μία κεντρική πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση για βελτιωμένη συντήρηση, αντιμετώπιση προβλημάτων και επικοινωνία ανάμεσα σε όλα τα τμήματα. Επιπρόσθετα, η ViewSonic προσφέρει επαγγελματική ανάπτυξη και εκπαίδευση για να βοηθήσει τους διδάσκοντες να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες αυτές τις λύσεις EdTech.

Δέσμευση για καινοτομία, βιωσιμότητα και ικανοποίηση πελατών

Η ViewSonic ηγείται της αγοράς διαδραστικών οθονών, καθοδηγούμενη από τη δέσμευσή της στην καινοτομία, την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελάτων. Η εταιρεία επικεντρώνεται επίσης σε ευρύτερους περιβαλλοντικούς στόχους, με σκοπό τις μηδενικές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου στο πλήρες εύρος της παραγωγής των προϊόντων της έως το 2050. Ως μέρος της στρατηγικής της, η ViewSonic ενσωματώνει τη βιωσιμότητα σε όλες τις πτυχές των διεργασιών και του επιχειρηματικού της ήθους.  

Η ViewBoard βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επικοινωνούν, συνεργάζονται και μαθαίνουν. Επίσης, διαθέτει τα περισσότερα μοντέλα στην αγορά με πιστοποίηση EPEAT Silver, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της για τη δημιουργία ενεργειακά αποδοτικών προϊόντων. Με το βλέμμα στο μέλλον, η ViewSonic παραμένει προσηλωμένη στην προώθηση της οπτικής τεχνολογίας και στην παροχή εξαιρετικών εμπειριών, που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Keywords
Τυχαία Θέματα