Huawei: «2011 Cloud-Computing Conference»

Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων ICT παγκοσμίως, διοργάνωσε το συνέδριο «2011 Cloud Computing Conference» στο Σενζέν της Κίνας.

Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 1000 συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη στρατηγική της εταιρείας, τις τελευταίες εξελίξεις, και πήραν μια πρώτη γεύση από τις τάσεις που αναμένεται να εμφανιστούν στην

αγορά του cloud computing.


Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Huawei παρουσίασε την προσφάτως ιδρυμένη γκάμα προϊόντων πληροφορικής, η οποία αποτελεί μέρος της δέσμευσης της εταιρείας να προσφέρει κορυφαίες λύσεις cloud computing. Για την ανάπτυξη προηγμένων λύσεων cloud computing επόμενης γενιάς, εργάζεται μια ομάδα η οποία αποτελείται από περισσότερους από 6.000 έμπειρους τεχνικούς της Huawei, σε ΗΠΑ, Καναδά και Κίνα.


“Το cloud computing αποτελεί βασικό τομέα ανάπτυξης της παγκόσμιας τεχνολογίας ICT της Huawei,” δήλωσε σχετικά ο κ. Li Sanqi, Chief Technology Officer της Huawei IT Product Line (τομέα προϊόντων πληροφορικής). “Η Huawei πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις στην αγορά cloud computing μεταφέροντας τεχνογνωσία στον κλάδο με έμπειρους τεχνικούς και ειδικούς με υψηλή εξειδίκευση. Στόχος της εταιρείας είναι τα προϊόντα και οι λύσεις της να αποτελέσουν απάντηση, στις σημερινές αλλά κυρίως στις μελλοντικές προκλήσεις της αγοράς cloud computing, στο πλαίσιο της υποστήριξης των πελατών μας, παγκοσμίως, με προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας αιχμής.”


Η Huawei, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, παρουσίασε την πλήρη γκάμα προϊόντων και λύσεων cloud computing, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην προηγμένη λύση Internet Data Center (IDC), η οποία συνδυάζει τις τελευταίες τεχνολογίες για έξυπνη διαχείριση, εξοικονόμηση ενέργειας, ανάπτυξη υψηλής συγκέντρωσης και ελαστικής επεκτασιμότητας. Παρουσιάστηκε επίσης η νέα «οικογένεια» server Tecal της Huawei, καθώς και λύσεις Desktop Cloud, Cloud Platform, Cloud Storage και Media Cloud, οι οποίες επιτρέπουν σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών «cloud» να μεταμορφώνουν τα παραδοσιακά τους data centers σε cloud-based IDCs.


“Η αγορά cloud computing είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική,” προσέθεσε ο κ. Li, “ όμως η ικανότητα της Huawei να γεννά καινοτομία, να ενσωματώνει πολύ γρήγορα τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στις υπηρεσίες της, και να προβάλλει πρωτοποριακά επιχειρηματικά μοντέλα, την έχουν οδηγήσει σε μια ισχυρή αναπτυξιακή πορεία. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχουμε τη δυνατότητα να ενσωματώνουμε το cloud computing σε ακόμη περισσότερες υπηρεσίες και εφαρμογές, προκειμένου να ωθήσουμε την ανάπτυξη, και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για αμοιβαία προσοδοφόρες συνεργασίες στην αγορά.”


Η Ηuawei ανακοίνωσε επισήμως την είσοδό της στην αγορά cloud computing market το 2010. Από τότε έχει δώσει υψηλή προτεραιότητα στην Έρευνα και Ανάπτυξη, καθ

Keywords
Τυχαία Θέματα