Nokia Siemens: Η καινοτομία είναι το παν

Η καινοτομία είναι απαραίτητη προκειμένου να ανταποκριθεί κανείς στις ανάγκες των σημερινών συνδρομητών των δικτύων επικοινωνιών.

Τα δίκτυα πρέπει να γίνουν πιο ευέλικτα προκειμένου να ανταποκριθούν στην κυμαινόμενη ζήτηση των χρηστών οι οποίοι χρησιμοποιούν νέες συσκευές για να αποκτήσουν πρόσβαση σε καινοτόμες εφαρμογές και περιεχόμενο, όπου και αν βρίσκονται και όποτε θέλουν.


Με το Liquid Net, η Nokia Siemens Networks προσφέρει

την απαιτούμενη καινοτομία. Το Liquid Net βοηθάει τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να αντιμετωπίσουν την απρόβλεπτη ζήτηση δημιουργώντας δίκτυα που μπορούν να προσαρμοστούν αμέσως στις εναλλασσόμενες ανάγκες των πελατών, χρησιμοποιώντας πιο αποτελεσματικά τις υπάρχουσες επενδύσεις κεφαλαίων και δημιουργώντας νέες πηγές εσόδων.


Καθώς η ζήτηση για δεδομένα συνεχίζει να αυξάνεται, η τεχνολογία LTE αποτελεί ακόμα ένα τομέα καινοτομίας δικτύων. Πρόσφατα ανακοινώθηκε επίσης τη διάθεση τριών συσκευών TD-LTE για την παροχή μιας αξεπέραστης εμπειρίας κινητής ευρυζωνικότητας για τους συνδρομητές τους.


Μια άλλη πρόσφατη καινοτομία είναι το Network Cloning (κλωνοποίηση δικτύου), που προσφέρει ένα βελτιωμένο τρόπο αναβάθμισης της υποδομής, μειώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο και τον κίνδυνο σφαλμάτων. Η προσέγγιση αυτή περιλαμβάνει τη διαμόρφωση ενός νέου στοιχείου δικτύου εκτός σύνδεσης που μιμείται τον εξοπλισμό που θα αντικαταστήσει. Στη συνέχεια μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς να διαταράξει το υπόλοιπο δίκτυο.

Keywords
Τυχαία Θέματα