Παραπάνω από μπρελόκ

Με την βοήθεια της τεχνολογίας, τα μπρελόκ μετατρέπονται σε gadgets –εσύ θα συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το τυχαίο διαφημιστικό που βρέθηκε μπροστά σου;

Με την βοήθεια της τεχνολογίας, τα μπρελόκ μετατρέπονται σε gadgets –εσύ θα συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το τυχαίο διαφημιστικό που βρέθηκε μπροστά σου;

SPLITTERBOT

Πέρα απ’ τη χαριτωμένη του εμφάνιση, το Splitterbot μπορεί να αποδειχθεί

απίστευτα χρήσιμο για τους απανταχού «music lovers». Πρόκειται για ένα splitter, καμουφλαρισμένο σε μπρελόκ. Αφαίρεσε το κεφάλι του, σύνδεσέ το στην υποδοχή 3,5 χιλ. του smartphone ή του media player σου και τα δύο μάτια-υποδοχές είναι έτοιμα να δεχτούν δύο ζευγάρια ακουστικών για να μπορείς να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική με τον κολλητό σου.

Διάθεση Firebox, www.firebox.com Τιμή €9

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΠΡΕΛΟΚ

Σου τη “σπάει” που η κοπέλα σου έχει εθιστεί στα τούρκικα σήριαλ, τη στιγμή που στον απέναντι τηλεοπτικό σταθμό παίζει το ματς που περίμενες εναγωνίως; Εντάξει, παίζει πάντα και το αντίστροφο σενάριο. Σε κάθε περίπτωση όμως, με το τηλεχειριστήριο μπρελόκ, μπορείς να αποκτήσεις εσύ τον έλεγχο της τηλεόρασης, για να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα που θέλεις –και να φέρεις τα νεύρα των υπολοίπων σε οριακό σημείο.

Διάθεση Gadget-shop.gr, 25210-27141, www.gadget-shop.gr Τιμή €4,90

TRUE UTILITY LITEBULB

Ένας γλόμπος μινιατούρα που ανάβει σαν φακός –LED φακός για την ακρίβεια. Πριν αρχίσεις να σκέφτεσαι πως ένας γλόμπος-μπρελόκ δεν είναι και το πιο ασφαλές αντικείμενο που θα μπορούσες να έχεις στην τσάντα σου, πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι το LiteBulb είναι κατασκευασμένο από διάφανο ανθεκτικό ακρυλικό υλικό. Τροφοδοτείται με μπαταρίες λιθίου.

Διάθεση Pixmania, 210-9696417, www.pixmania.gr Τιμή €5,10

ΜΠΡΕΛΟΚ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

Παίρνεις που παίρνεις λιγότερα χρήματα στα χέρια σου, δεν θέλεις να είσαι τουλάχιστον σίγουρος για την γνησιότητά τους; Με το μπρελόκ – ελεγκτή γνησιότητας χαρτονομισμάτων του car-gadgets.gr, δεν χρειάζεται να μεταφέρεις μαζί σου ολόκληρο μηχάνημα. Εξοπλισμένο με μια ειδική λάμπα UV, θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις τα αυθεντικά χαρτονομίσματα απ’ τα πλαστά σε χρόνο dt.

Διάθεση SavelTrade, 211-7700351, www.car-gadgets.gr Τιμή €5

ΜΙΝΙ ΗΧΕΙΟ ΜΠΡΕΛΟΚ

Ποιός να το φανταζόταν ότι ένα μικροσκοπικό μπρελόκ θα μπορούσε να είναι ταυτόχρονα και ένα αρκετά ισχυρό ηχείο, για να μπορείς να απολαμβάνεις τη μουσική σου εν κινήσει. Είναι συμβατό με οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο ή media player διαθέτει υποδοχή 3,5 χιλιοστών και η επαναφορτιζόμενη –μέσω USB– μπαταρία του θα αντέξει για περίπου δυόμισι ώρες συνεχούς αναπαραγωγής.

Διάθεση Gadget-shop.gr, 25210-27141, www.gadget-shop.gr Τιμή €19,90

MUNKEES LIZARD

Όπως αναφέρεται και σε διαφήμιση γνωστής μπύρας, τα μπλουζάκια είναι για να τα φοράς –και τα πιρούνια για να τρως. Παρότι με την πρώτη ματιά το Munkees Lizard μοιάζει με ένα συνηθισμένο (στιλάτο) μπρελόκ, το κάτω αριστερά τμήμα του

Keywords
Τυχαία Θέματα