I like WIND: Πάτα like και πρόσφερε

Με στόχο την οικονομική ενίσχυση των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου η WIND δημιούργησε την online εφαρμογή “I like WIND: Πάτα like και πρόσφερε” στο Facebook.

Μέσω της εφαρμογής “I like WIND: Πάτα like και πρόσφερε” οι χρήστες του Facebook έχουν μια

μοναδική ευκαιρία: να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ τρεξίματος αποκαλύπτοντας στους φίλους τους ότι όταν τρέχουν «Χτυπάνε Μυγάκια», «Κάνουν την Πάπια» ή την «Εξωλέμβια μηχανή». Κάποιοι ενδεχομένως να είναι και το «Ανθρώπινο Slow Motion”…


Το τελικό αποτέλεσμα θα διασκεδάσει σίγουρα τους φίλους τους στο Facebook αλλά και θα αυξήσει το ποσό που προσφέρει η WIND στην Κιβωτό του Κόσμου κατά ένα (1) Ευρώ. Ταυτόχρονα, οι τολμηροί δρομείς θα λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση της WIND για δωρεάν κινητή τηλεφωνία, 5 Samsung Galaxy Tabs 10.1 και πολλά δώρα από την adidas.


Με τη δημιουργία του “I like WIND: Πάτα like και πρόσφερε”, η WIND δίνει σε όλους τους χρήστες του Facebook τη δυνατότητα να συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, έναν αγώνα που η WIND ως Επίσημος Χορηγός στοχεύει να αναδείξει σε Αγώνα για Όλους, στέλνοντας ένα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω του αθλητισμού.


Οι δρομείς των αγώνων του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών (42 χλμ., 10 χλμ. & 5 χλμ.) έχουν επίσης τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στην εκστρατεία της WIND για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς για κάθε δρομέα που θα αγωνιστεί με τα χρώματα της WIND Running Team, η WIND θα δωρίσει 10 ευρώ στα παιδιά της Κιβωτού. Ήδη περισσότεροι από 750 δρομείς έχουν ανταποκριθεί στην πρόσκληση της WIND Running Team και θα τρέξουν για καλό σκοπό την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα