Υπουργείο Υγείας και ΕνΕΑΠ προωθούν την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ

Με στόχο να προωθήσουν την υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά ως προς το αλκοόλ, ιδιαίτερα στους νέους, η Ένωση Επιχειρήσεων Αλκοολούχων Ποτών (ΕνΕΑΠ) και το Υπουργείο Υγείας προχώρησαν στο λανσάρισμα της νέας επικοινωνιακής εκστρατείας «Rethink Drink», η οποία παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση, στο Μουσείο Μπενάκη την Παρασκευή, 17 Μαΐου.

Παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση, το Υπουργείο Υγείας, η ΕνΕΑΠ, το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας (ΣΕΕ) και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Παραγωγών

Αποσταγμάτων και Αλκοολούχων Ποτών (ΣΕΑΟΠ) συνυπέγραψαν το ανανεωμένο κείμενο των «Κατευθυντήριων Οδηγιών υπεύθυνης επικοινωνίας marketing των ποτών με αλκοόλη», καταδεικνύοντας, έτσι, τη δέσμευση όλων των φορέων για υπεύθυνη επικοινωνία και διαφήμιση των αλκοολούχων ποτών.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος. Ακόμη, χαιρετισμό απηύθυναν o Πρόεδρος της ΕνΕΑΠ, Ισίδωρος Ρεβάχ και ο Πρόεδρος του ΣΕΑΟΠ, Χάρης Μαυράκης, ενώ μέσω video, την εκδήλωση χαιρέτισε και ο Γενικός Διευθυντής του SpiritsΕurope, Ulrich Adam. Ως ομιλήτριες συμμετείχαν ακόμη η Γενική Διευθύντρια του ΣΕΕ, Ελένη Δοντά και η Γενική Διευθύντρια της ΕνΕΑΠ, Σοφίκα Παπανικολάου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπουργείο Υγείας, ΕνΕΑΠ,ypourgeio ygeias, eneap