Με άπλετο χιούμορ και σε 29 αγορές η νέα παγκόσμια καμπάνια της Wilkinson Sword

Τρεις χιουμοριστικές ταινίες περιλαμβάνει η νέα παγκόσμια καμπάνια του brand ξυραφιών Wilkinson Sword, με τις οποίες αναδεικνύεται η τεχνογνωσία των 250 ετών του. Πρόκειται για την πρώτη καμπάνια την οποία υλοποίησε το ανεξάρτητο agency Pablo, μετά την ανάληψη του λογαριασμού του brand πέρυσι, κατόπιν spec.

Η καμπάνια «The blade masters since 1772» παρουσιάζει έναν νέο χαρακτήρα για το brand, τον αποκαλούμενο

The Blade Master, ο οποίος διακωμωδεί τα ξυραφάκια με «στομωμένες» λεπίδες, κάνοντας κωμικές συγκρίσεις στην πρώτη ταινία με έναν μπάρμαν ο οποίος δεν καταφέρνει ποτέ να αδειάσει το μπουκάλι μέσα στο ποτήρι, με έναν γιατρό ο οποίος τοποθετεί το στηθοσκόπιο στο μέτωπό του και έναν σερβιτόρο, ο οποίος εκπαιδεύτηκε σε ζωολογικό κήπο. Τις ταινίες σκηνοθέτησε ο Craig Ainsley μέσω της Arts and Sciences και τις δημιούργησε ο Oli Beale.

Η καμπάνια εκκινεί στο Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα, 20 Μαΐου, και θα «τρέξει» στις 29 αγορές όπου διατίθενται τα προϊόντα Wilkinson Sword, με σκοπό να σηματοδοτήσουν αυτό που το brand ισχυρίζεται ότι είναι «η πιο σημαντική επένδυση marketing του στην πρόσφατη ιστορία του». Η καμπάνια θα υποστηριχτεί, επίσης, με video on-demand, online και out-of-home υλικά.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Wilkinson Sword,