Red Lobster: Η μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων θαλασσινών, κήρυξε πτώχευση

Η Red Lobster, η οποία πρόσφερε σε προσιτές τιμές γαρίδες και αστακό στη μεσαία τάξη της Αμερικής και έγινε η μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων θαλασσινών στον κόσμο, κήρυξε πτώχευση.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει χρέη άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων και σχεδιάζει να πουλήσει την επιχείρηση στους δανειστές της.

Η Red Lobster

υπέβαλε αίτηση πτώχευσης, συνεχίζοντας τη διαδικασία για να συρρικνωθεί το αποτύπωμά της και να βρει αγοραστή, αναφέρει ακόμα η σχετική ανακοίνωση.

Το CNBC είχε γράψει τον περασμένο μήνα ότι η αλυσίδα θαλασσινών αναζητούσε αγοραστή, επιβαρυμένη από σημαντικά χρέη και μακροχρόνιες μισθώσεις. Η εταιρεία διόρισε πρόσφατα έναν εμπειρογνώμονα αναδιάρθρωσης — τον Jonathan Tibus, διευθύνοντα εταίρο με την συμβουλευτική εταιρεία Alvarez & Marsal — ως διευθύνοντα σύμβουλό της.

«Αυτή η αναδιάρθρωση είναι η καλύτερη πορεία προς τα εμπρός για την Red Lobster», δήλωσε ο Tibus σε δήλωση αργά την Κυριακή. «Μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε πολλές οικονομικές και λειτουργικές προκλήσεις και να βγούμε πιο δυνατοί και να εστιάζουμε εκ νέου στην ανάπτυξή μας. Η υποστήριξη που λάβαμε από τους δανειστές και τους προμηθευτές μας θα μας βοηθήσει να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία πώλησης γρήγορα και αποτελεσματικά, παραμένοντας συγκεντρωμένοι στους υπαλλήλους και τους επισκέπτες μας».

#RED_LOBSTER #πτώχευση
Keywords
Αναζητήσεις
red-lobster-i-megalyteri-alysida-estiatorion-thalassinon-kiryxe-ptochefsi.htm
Τυχαία Θέματα
Red Lobster,