Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου Sustainability Hub της PwC Ελλάδας

Το Sustainability Hub, το νέο γραφείο-δορυφόρο της στη Ρόδο εγκαινίασε η PwC Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας τη σημασία που δίνει στη βιωσιμότητα με έμφαση στην τουριστική βιομηχανία, αλλά και στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα ESG.

Στόχος της PwC Ελλάδας, μέσω του νέου αυτού Sustainability Hub, αποτελεί η υποστήριξη και επιτάχυνση του μετασχηματισμού των ελληνικών νησιών βάσει των κριτηρίων

ESG. Παράλληλα, αναμένεται να λειτουργήσει ως πανελλήνιο κέντρο αριστείας για θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και εταιρικής διακυβέρνησης αναδεικνύοντας, συγχρόνως, τη Ρόδο σε πρότυπο μοντέλο βιώσιμου τουριστικού προορισμού παγκοσμίως.

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά γραφείο-δορυφόρο της PwC στην Ελλάδα, καθώς ήδη λειτουργούν το Tech & Innovation Hub στην Πάτρα και το Digital Center στα Ιωάννινα, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί η λειτουργία τριών επιπλέον γραφείων-δορυφόρων στη χώρα.

Ο Κυριάκος Ανδρέου, Firm Strategy, Markets & Client Leader, PwC Ελλάδας, σημείωσε: «Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες, λειτουργώντας ως αρωγοί στην υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών αλλά και στην επέκταση των δράσεων ESG σε όλο το φάσμα του επιχειρείν».

Keywords
Τυχαία Θέματα