Ανακοινώθηκαν οι νικητές του Golden Drum Festival 2023

Το Golden Drum Festival 2023 ολοκληρώθηκε με το Golden Drum Awards Show, με την υποστήριξη της Mastercard, στις 10 Οκτωβρίου. Οι κριτικές επιτροπές απένειμαν 50 βραβεία Bronze Drum, 37 βραβεία Silver Drum, 29 βραβεία Golden Drum και 12 βραβεία Grand Prix σε διάφορες ενότητες και κατηγορίες.

Ο κορυφαίος τίτλος του Agency of the Year απονεμήθηκε στη LePub, ενώ η McCann

Worldgroup συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς και ανακηρύχθηκε Network of the Year. Το καλύτερο brand του διαγωνισμού, το οποίο κέρδισε το Brand Grand Prix ήταν η Mastercard. Ο Marcin Sosiński της McCann Poland, ο creative director πίσω από την καμπάνια «Where to Settle», κέρδισε τον τίτλο του Creative Director of the Year, ο οποίος απονεμήθηκε φέτος με την υποστήριξη της Εlan.

Ο τίτλος του Independent Agency of Year, με την υποστήριξη της Allfred.io, απονεμήθηκε στο This is Locco από τη Μπρατισλάβα. Production Agency of the Year ανακηρύχθηκε το ισραηλινό agency Mud production, ενώ ο τίτλος του Digital Agency of the Year πήγε στην MRM Romania. Φέτος, απονεμήθηκε, για πρώτη φορά, το βραβείο Media Agency of the Year, με την υποστήριξη της BH Telecom, το οποίο κέρδισε η UM Romania.

Η ενότητα All Juries απένειμε το βραβείο Best of Genius Loci στη McCann Poland, για το «Where to Settle», που δημιουργήθηκε για τον πελάτη Mastercard. Το νεότερο μέλος του Hall of Fame είναι ο Catalin Dobre Co-CEO και Chief Creative Officer της McCann Worldgroup Romania & Regional Creative Director της McCann CEE. Στους νικητές δόθηκαν βιώσιμα τρόπαια, κατασκευασμένα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα