Το Twitter αναβαθμίζει τις επιλογές reply στα μηνύματα

Σημαντικές αλλαγές πραγματοποιεί ο Elon Musk στο Twitter σε σχέση με τα direct messages, ενώ, σε tweets του ιδίου και της εταιρείας, χθες το βράδυ, προαναγγέλθηκε ότι, σήμερα Τετάρτη, θα εισαχθούν και κρυπτογραφημένα direct messages. Πιο συγκεκριμένα, όπως περιγράφεται σε tweet από το support account

της εταιρείας, το κοινό μπορεί, πλέον, να απαντά σε συγκεκριμένα μηνύματα, τα οποία λειτουργούν όπως οι in-line απαντήσεις στο iMessage και να αντιδρά σε μηνύματα με οποιοδήποτε reaction, αντί για την υφιστάμενη περιορισμένη γκάμα τους, με ενεργοποίηση η οποία εξασφαλίζεται με την παρατεταμένη πίεση σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα.

Αν και η εισαγωγή κρυπτογραφημένων μηνυμάτων θεωρείται μεγαλύτερη αλλαγή, η οποία, σύμφωνα με τον αμφιλεγόμενο νέο ιδιοκτήτη του Twitter, ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο, αποτελεί και προτεραιότητα, οι επιφυλάξεις παραμένουν.

Εξάλλου, η αξιοπιστία του Elon Musk βρίσκεται υπό αμφισβήτηση, καθώς, τον Φεβρουάριο, είχε δηλώσει ότι η πλατφόρμα θα αρχίσει να μοιράζεται τα έσοδα από τις διαφημίσεις με τους δημιουργούς, αλλά παραδέχθηκε, χθες, ότι το σχετικό λογισμικό βρίσκεται ακόμη υπό επεξεργασία. Όσον αφορά στα κρυπτογραφημένα DMs, εκτίμησε ότι η έκδοση 1.0 του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού «θα πρέπει να γίνει» την Τετάρτη (σ.σ. αύριο).

«Έτσι, δεν θα μπορούσα να παρακολουθήσω τα προσωπικά μηνύματά σας ούτε υπό την απειλή όπλου», δήλωσε χαριτολογώντας.

(Πηγή: The Verge)

Keywords
Τυχαία Θέματα