Στον «αέρα» καμπάνια για τα εργαλεία γονικού ελέγχου του Instagram

Η Meta ξεκινά μια νέα καμπάνια που απευθύνεται σε οικογένειες, γονείς και φροντιστές σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, με στόχο να τους ευαισθητοποιήσει σχετικά με τα εργαλεία ασφαλείας και εποπτείας των εφήβων στο Instagram. Tην καμπάνια δημιούργησε η SS&K, με την υποστήριξη της ομάδας Creative X της Meta.

Στο σποτ παρουσιάζεται μια μητέρα με τον γιο της να κάθονται ο ένας απέναντι από τον άλλο

στο τραπέζι, καθώς «διαπραγματεύονται» το επιτρεπόμενο χρονικό όριο χρήσης του Instagram. Μάλιστα, στο σποτ έχουν εισαχθεί οπτικά μέσα, τα οποία μιμούνται τις λειτουργίες του Instagram.

Την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε η Rattling Stick, σε σκηνοθεσία Fern Berresford. Επιπλέον, η καμπάνια θα «τρέξει» δύο μήνες σε διάφορα κανάλια (online, social, streaming, connected TV και ραδιόφωνο), ενώ θα προβληθεί, επίσης, στη Γαλλία και το Βέλγιο.

Τέλος, σημειώνεται πως το εργαλείο Family Centre, που είναι προσβάσιμο μέσω της εφαρμογής, επιτρέπει στους γονείς να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα των εφήβων τους, συμπεριλαμβανομένων ενημερώσεων σχετικά με το ποιους λογαριασμούς ακολουθούν, ποιοι τους ακολουθούν, ποιες ρυθμίσεις απορρήτου έχουν ενεργοποιηθεί κ.ά.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα