Το Onoma hotel σε καμπάνια κατά του AIDS

Το Onoma hotel συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS (1η Δεκεμβρίου), δημιουργώντας μια ιδιαίτερη καμπάνια ενημέρωσης. Η καμπάνια αποτελείται από ένα homage video στην εμβληματική περσόνα του Freddie Mercury και συνοδεύεται από φωτογραφικό portfolio, εμπνευσμένο από το dress code του καλλιτέχνη.

Το βίντεο

και οι φωτογραφίες θα προβάλλονται στα social media του Onoma Hotel και στο YouΤube για όλο τον Δεκέμβριο. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της καμπάνιας υπογράφει ο φωτογράφος Γιάννης Γιαννάτος μαζί με την ομάδα παραγωγής της εταιρείας Panadvert. «Αυτή η μέρα σημαίνει ενημέρωση, σημαίνει σεβασμός και υποστήριξη.

Ενημέρωση, ώστε να φρενάρουμε όλοι μαζί τον HIV. Σεβασμός, σε όσους έχασαν τη μάχη και υποστήριξη, σε όσους μαχητές της νόσου είναι μαζί μας. Όλη η καμπάνια μας εμπνέεται από το πνεύμα του αλησμόνητου Freddie Mercury, του οποίου η απώλεια γιγάντωσε μέσα στα χρόνια το κύμα ενημέρωσης και δράσεων ενάντια τον HIV!», ανέφερε η Δήμητρα Νικολή, Chief Operating Officer – Anatolia Hospitality.

Keywords
Τυχαία Θέματα