Ένας χρόνος Κοινωνικό Κομμωτήριο Δήμου Αθηναίων

Με μια εκδήλωση αφιερωμένη στους εθελοντές κομμωτές και την κομμωτική κοινότητα, γιόρτασε το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) τον ένα χρόνο λειτουργίας του Κοινωνικού Κομμωτηρίου Δήμου Αθηναίων που δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Κλάδου Επαγγελματικών Προϊόντων L’Oréal Hellas (L’Oréal Professional Products).

Τον πρώτο χρόνο κλείστηκαν 900 ραντεβού και εξυπηρετήθηκαν 740 πολίτες από 85 επαγγελματίες κομμωτές που προσέφεραν αφιλοκερδώς υπηρεσίες περιποίησης. Oμάδες εθελοντών κομμωτών επισκέφθηκαν δομές φιλοξενίας

ηλικιωμένων και αστέγων της πόλης (Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων, Εστία των Αθηνών, Γηροκομείο Αθηνών), ενώ καθιερώθηκαν οι ημέρες κοινωφελούς προσφοράς για πολίτες που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας.

Παράλληλα, αναπτύχθηκαν νέες συνεργασίες με φορείς που υποστηρίζουν ευάλωτες ομάδες, δίνοντάς τους πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες φροντίδας. Η Γενική Διευθύντρια του Κλάδου Επαγγελματικών Προϊόντων L’Oréal Hellas, Μαρία Κοράλη, τόνισε: «Είμαστε υπερήφανοι που ως εταιρεία υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία αυτή που αναδεικνύει το μαγικό άγγιγμα του κομμωτή και τη δύναμη που έχει να μεταμορφώνει τα μαλλιά και την ψυχολογία».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κοινωνικό Κομμωτήριο Δήμου Αθηναίων,koinoniko kommotirio dimou athinaion