«Σκοπός μας να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό journey των χρηστών»

Παρουσία στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος, στο Open, είχε ο Κωνσταντίνος Κωτσιγιάννης, Co-founder & Digital Marketing Director της Value, με αφορμή τη βράβευση του agency με Gold στην κατηγορία «Best in Food & Beverage», στο πλαίσιο των UX | CX Awards 2022, τα οποία διοργάνωσε, για πρώτη φορά, το Marketing Week της Boussias.

Η Value βραβεύτηκε για τη δημιουργία του νέου site του Άκη Πετρετζίκη, το οποίο ο Κ. Κωτσιγιάννης χαρακτήρισε ως «ένα πολύ challenging project

στο οποίο είχαμε να συνδυάσουμε όλη την πληροφορία που παράγει ο Άκης Πετρετζίκης για τους χρήστες του μέσα από τις συνταγές του, τα blogs, το e-shop του». Πρόσθεσε ότι έπρεπε να αποτυπώσουν όλη αυτήν την πληροφορία και να τη δομήσουν με τρόπο τέτοιο, ώστε να επιτύχουν το καλύτερο δυνατόν journey των χρηστών μέσα στο website.

Σχολιάζοντας ότι το digital marketing είναι ήδη στο προσκήνιο -και λόγω του Covid-19-, αναμένει ότι τα επόμενα χρόνια θα αναπτύσσεται ακόμη πιο έντονα. Όσο για τα functions της Value σημείωσε ότι «είμαστε μια 360° εταιρεία, το οποίο σημαίνει ότι έχουμε διάφορους τομείς που κινούμαστε. Το ξεχωριστό, ωστόσο, που κάνουμε είναι ότι συνδυάζουμε πολλούς διαφορετικούς κλάδους, όπως μαθηματικά, στατιστική, ψυχολογία του καταναλωτή, marketing και πωλήσεις».



Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκοπός,skopos