Τιμητική διάκριση του Alpha στα Δημοσιογραφικά Βραβεία Μπότση

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον Alpha «για τη 10χρονη αδιάληπτη προσφορά στην απρόσκοπτη προσβασιμότητα των πολιτών στη δημοσιογραφική ενημέρωση στη νοηματική γλώσσα», στην 38η Απονομή των Δημοσιογραφικών Βραβείων και Τιμητικών Διακρίσεων του «Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση», τη Δευτέρα, 20 Μαΐου, στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας,

Κατερίνας Σακελλαροπούλου, εκπροσώπων πολιτικών αρχηγών, των κοινοβουλευτικών κομμάτων, της Βουλής των Ελλήνων, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Ο Alpha, με σεβασμό στην ανάγκη όλων των πολιτών να έχουν ισότιμη πρόσβαση στην ενημέρωση, έχει θεσμοθετήσει ήδη από τον Ιανουάριο του 2014, την παροχή μέσω της ιστοσελίδας του, του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων σε πλήρη μετάφραση στη νοηματική γλώσσα.

Επιπλέον, όλα τα Δελτία Ειδήσεων αλλά και οι ενημερωτικές εκπομπές μεταδίδονται τηλεοπτικά με ταυτόχρονη μετάφραση στη νοηματική γλώσσα καθώς είναι, επίσης, διαθέσιμα για ετεροχρονισμένη θέαση on demand στον επίσημο ιστότοπο του σταθμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα