incharge: O πιο δυνατός ταχυφορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα από το incharge!

Ολοένα και περισσότερα σημεία φόρτισης δημιουργούνται στις πόλεις αλλά και το δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων, πείθοντας ίσως ακόμα και τους πιο επιφυλακτικούς ότι η ηλεκτροκίνηση «ήρθε για να μείνει». Φυσικά το να υπάρχει ένας γρήγορος φορτιστής σημαίνει μεγαλύτερη άνεση για τους οδηγούς, που όχι πολύ μακριά από σήμερα θα επαναφορτίζουν το ηλεκτροκίνητο όχημά τους σε χρόνο που θα πλησιάζει πάρα πολύ τον χρόνο ανεφοδιασμού με ένα συμβατικό ορυκτό καύσιμο.

Η αρχή έχει ήδη γίνει από το incharge της nrg

με τον ταχυφορτιστή Starcharge Nova 360, που επαναπροσδιορίζει τη διαδικασία φόρτισης. Η εντυπωσιακή του ισχύς των 360 kW προσφέρει τη δυνατότητα φόρτισης ενός οχήματος από το 20% στο 80% της χωρητικότητας των μπαταριών του σε χρόνο της τάξης των 20 λεπτών. Ουσιαστικά, δηλαδή, όσο χρόνο θέλει ένας οδηγός για να ξεμουδιάσει και να πιει έναν καφέ πριν συνεχίσει το ταξίδι του.

Εδώ και λίγες εβδομάδες ο ταχυφορτιστής Starcharge Nova 360 είναι διαθέσιμος για τους οδηγούς ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στους ελληνικούς αυτοκινητοδρόμους, καθώς έχει ενταχθεί στο δίκτυο φορτιστών incharge. Οι πρώτοι Starcharge Nova 360 υποστηρίζουν την ταυτόχρονη φόρτιση τριών οχημάτων στο κάθε σημείο, με υποστήριξη πολλαπλών cables, συμπεριλαμβανομένων τόσο αερόψυκτων όσο και υδρόψυκτων επιλογών. Παράλληλα, η πρόβλεψη για έως και πέντε θέσεις φόρτισης στους επόμενους ταχυφορτιστές διασφαλίζει την κλιμάκωση, ώστε να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση στο μέλλον. Λύσεις φόρτισης όπως και αυτή υποστηρίζουν την περαιτέρω επέκταση της ηλεκτροκίνησης για το «πράσινο» μέλλον των μετακινήσεών μας με άνεση και αξιοπιστία.

Πού θα βρείτε τον πιο γρήγορο φορτιστή στο ελληνικό οδικό δίκτυο; Σας περιμένει στο incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα, στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Κορινού στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου αλλά και στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Αρφαρών στον Αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Καλαμάτας (προς Καλαμάτα).

Και έπεται συνέχεια…

«Ο Nova 360 αποτελεί την επιτομή της αφοσίωσης μας στην εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης»
Για τη θέση της ηλεκτροκίνησης στην αναπτυξιακή στρατηγική της nrg, μας μιλά ο Ηλίας Πετρής, Business Operations Manager της εταιρείας.

MW: Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί προτεραιότητα για την nrg. Πώς αντικατοπτρίζεται αυτό πρακτικά, στην αναπτυξιακή της στρατηγική;

Ηλίας Πετρής: Βασικός άξονας της αναπτυξιακής στρατηγικής της nrg είναι η σταθερή προσήλωση στην ηλεκτροκίνηση, με συνεχή επέκταση του δικτύου incharge για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εξελισσόμενων αναγκών των πελατών μας. Με πάνω από 1.000 φορτιστές σε περισσότερα από 650 σημεία επαναφόρτισης σε όλη την Ελλάδα, το incharge αποτελεί το πιο πλήρες δίκτυο εκτός αστικών κέντρων στη χώρα. Αυτή η εκτεταμένη κάλυψη εξασφαλίζει απρόσκοπτη προσβασιμότητα για τους χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις τους σε όλη τη χώρα.

Επιπλέον, η προσέγγισή μας βασίζεται σε στρατηγικές συνεργασίες, δημιουργώντας συμμαχίες με σημαντικούς επιχειρηματικούς ομίλους όπως η Masoutis, η METRO SA – My Market και πάνω από 300 ξενοδοχεία.

Οι συνεργασίες αυτές βελτιώνουν την πρόσβαση και την άνεση, ενσωματώνοντας λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην καθημερινότητα του οδηγού. Τέλος, η πρόσφατη διάθεση του Nova 360, του πιο ισχυρού ταχυφορτιστή στην Ελλάδα, αποτελεί την επιτομή της αφοσίωσής μας στην εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης. Η στρατηγική μας προσέγγιση δεν επιδιώκει μόνο να διευκολύνει την ηλεκτροκίνηση, αλλά και να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη, όπως αποδεικνύει και η βραβευμένη εφαρμογή incharge, η οποία αποτελεί το απόλυτο εργαλείο για κάθε οδηγό ηλεκτρικού οχήματος.

Όπως αναφέρατε, μια από τις τελευταίες σας κινήσεις ήταν η διάθεση του ισχυρότερου ταχυφορτιστή στη χώρα. Θα μας μιλήσετε λίγο γι’ αυτό;

Ο Starcharge Nova 360 αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα στην υποδομή της ταχείας φόρτισης, εδραιώνοντας τη θέση της nrg στην κορυφή της ηλεκτροκίνησης. Διαθέτοντας εντυπωσιακή ισχύ 360kW, μπορεί να φορτίσει ένα ηλεκτρικό όχημα από το 20% στο 80% σε λιγότερο από 20 λεπτά, φέρνοντας επανάσταση στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Με τη δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης έως και πέντε οχημάτων και με υποστήριξη πολλαπλών cables, τόσο αερόψυκτων όσο και υδρόψυκτων, εγγυάται τη δυνατότητα κάλυψης της μελλοντικής ζήτησης. Τοποθετημένος στο ΣΕΑ Κορινού, Αμφιλοχίας, Αρφαρών και Σπαθοβουνίου του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, ο Starcharge Nova 360 αναδεικνύει τη δέσμευση της nrg να επεκτείνει και να ενισχύσει το δίκτυο φόρτισης incharge.

Keywords
Τυχαία Θέματα