Τα αναψυκτικά Ήβη στο εργοστάσιο Έψα στον Βόλο

Στην παραγωγή των πρώτων κωδικών στην Ελλάδα προχώρησε η PepsiCo Hellas, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού της σχεδιασμού και της δέσμευσης για επαναπατρισμό των αναψυκτικών Ήβη. Η στρατηγική συνεργασία της PepsiCo Hellas με την Έψα για την παραγωγή των αναψυκτικών

της Ήβη, η οποία αφορά στη συσκευασία κουτιών αλουμινίου στη χώρα μας, ξεκίνησε την Πέμπτη 23 Μαρτίου στο εργοστάσιο της Έψα στον Βόλο.

Η έναρξη της παραγωγής έγινε με την Ήβη πορτοκάλι με νέα βελτιωμένη φόρμουλα, πιο κοντά, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών, την οποία σύντομα θα δουν στα καταστήματα.

Σταδιακά, θα ακολουθήσει η παραγωγή όλων των προϊόντων του χαρτοφυλακίου της PepsiCo Hellas, το οποίο περιλαμβάνει την Ήβη λεμόνι, μπλε πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό, σόδα και σόδα λεμόνι, σε νέες και ανανεωμένες συσκευασίες. «Στην PepsiCo Hellas συνεχίζουμε τη διαδρομή μιας βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης, στηρίζοντας έμπρακτα την παραγωγική δυναμική της Ελλάδας», σημείωσε ο Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Στρατηγικού σχεδιασμού Κεντρικής Ευρώπης, Αναστάσιος Καρακαϊδός.

Keywords
Τυχαία Θέματα