Βρέθηκε σημείωμα στο σπίτι του 34χρονου μητροκτόνου – Φόβοι πως έχει ήδη αυτοκτονήσει

17:39 5/4/2023 - Πηγή: Emea.gr

Το έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας όπου 34χρονος πυροβόλησε τη μητέρα του στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα και την άφησε μέσα σε ένα αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει λίγες μέρες νωρίτερα. Βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που έχουν βρεθεί και ήδη αναλύονται από αστυνομικούς, δείχνουν τις κινήσεις του μητροκτόνου. Τη νύχτα της Δευτέρας φαίνεται να περπατά ψύχραιμος, ενώ σταμάτησε για να μιλήσει με μία γειτόνισσα κοντά στο σπίτι του. 

Περίπου στις 21:30 καταγράφεται και πάλι να κινείται νευρικά σε δρόμο έξω από κομμωτήριο της περιοχής. Ο ιατροδικαστής έχει προσδιορίσει την

ώρα θανάτου της μητέρας του, στο επίμαχο δίωρο από τις 21.00 μέχρι τις 23.00, μέσα δηλαδή στο χρονικό περιθώριο στο οποίο εμφανίζεται σε κάμερες ασφαλείας.

Στο σπίτι του 34χρονου μητροκτόνου, βρέθηκε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα, το περιεχόμενο του οποίου έχει ήδη διαρρεύσει στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης έγραφε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την μητέρα του. Ανέφερε πως η 71 ετών μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα «που τον είχαν κουράσει» και πως οι δύο τους είχαν χάσει πρόσφατα στενούς συγγενείς τους υπονοώντας πως βρίσκονταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Το περιεχόμενο του ιδιόχειρου σημειώματος που άφησε ο 34χρονος πριν εξαφανιστεί, κάνει ορισμένους από τους συγγενείς του να φοβούνται πως έχει ήδη αυτοκτονήσει. Όπως προαναφέραμε ο 34χρονος διαφεύγει της σύλληψης, ενώ η έρευνα της αστυνομίας προσπαθεί να φωτίσει τα αληθινά κίνητρα γύρω από την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα