Στις 14 Μαρτίου το 3ο ετήσιο συνέδριο «The Upfront Initiative»

Το συνέδριο της πρωτοβουλίας «The Upfront Initiative» που υποστηρίζει και προωθεί την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά, στις 14 Μαρτίου, στο Ωδείο Αθηνών, υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Την πρωτοβουλία στηρίζει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα ανοίξει τη συζήτηση για την οριστική εξάλειψη του

ρατσισμού στους εργασιακούς χώρους, με συντονισμό δεσμεύσεων από την πλευρά της Πολιτείας.

Στα πάνελ και τα fireside chats θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, υπουργοί, ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι φορέων και θεσμών αλλά και προσωπικότητες από τον χώρο του πολιτισμού, του αθλητισμού και της κοινωνίας των πολιτών, όπως οι: Δόμνα Μιχαηλίδου, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Σταύρος Ν. Παπασταύρου, Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Καπουτζίδης, Σεναριογράφος, Σκηνοθέτης, Ηθοποιός, Ράνια Τζίμα, Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια, Mega Channel κ.ά. Το συνέδριο «The Upfront Initiative» διοργανώνεται από τη LiFO και την Tsomokos Communications.

Keywords
Τυχαία Θέματα