Σχεδόν 1.000 άτομα στον πρώτο αγώνα δρόμου PepsiCo Gives Back

Σχεδόν 1.000 άτομα κάθε ηλικίας έλαβαν μέρος στον πρώτο αγώνα δρόμου PepsiCo Gives Back, τον οποίο διεξήγαγε η PepsiCo Hellas την Κυριακή, 19 Μαΐου, στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στην Κηφισιά. Η διοργάνωση «PepsiCo Gives Back- Kifissia 2024-Run Smile Repeat» είχε σκοπό να στηρίξει το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος.

Οι πρώτοι

αγώνες «PepsiCo Gives Back» 5χλμ. και 10χλμ. πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, με την παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της Πολιτείας και φορέων. Μετά την ολοκλήρωσή τους, ακολούθησαν και δύο ακόμη αγώνες δρόμου για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και αθλητές ΑμΕΑ ανεξαρτήτως ηλικίας 500 μ. και 1 χλμ. Την τεχνική επιμέλεια του event ανέλαβε η Runaway και ο οκτώ φορές Πρωταθλητής Ελλάδος στο δίαθλο, Γρηγόρης Σκουλαρίκης, με τη συνεισφορά 120 εθελοντών και 20 τροχονόμων.

Το λογότυπο και τα υλικά επικοινωνίας του event σχεδίασε η Allbright Advertising, η οποία αφενός συμμετείχε στη διαδρομή των 5 χλμ., αφετέρου προσέφερε goodie bags με προϊόντα PepsiCo από το branded van και μπαλόνια στα παιδιά. Η δε προωθητική ομάδα μοίρασε ισοτονικά ποτά, αναψυκτικά και νερά στο κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα