Rebranding για τον όμιλο Fourlis, από την 2yolk

Τη νέα εταιρική ταυτότητα του ομίλου Fourlis αποκάλυψε νωρίτερα σήμερα ο Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος ΔΣ του ομίλου. Σε ειδική εκδήλωση με αντικείμενο το όραμα και τη στρατηγική του ομίλου, παρουσιάστηκε και η νέα ταυτότητα, με τον Β. Φουρλή να επισημαίνει ότι αυτή «εκφράζει τη νέα εποχή του ομίλου, με περισσότερη ευαισθησία απέναντι

στο περιβάλλον και την κοινωνία». Τη νέα εικόνα επιμελήθηκε η 2yolk και πρόκειται για το 5ο rebranding στα 75 χρόνια Fourlis.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, με ομιλητές και τους Δημήτρη Βαλαχή, Διευθύνοντα Σύμβουλο, και Έλενα Παππά, Διευθύντριας Επενδυτικών Σχέσεων και Εταιρικής Επικοινωνίας, παρουσιάστηκαν τα στρατηγικά σχέδια για Ikea, Intersport, Holland & Barrett, Trade Logistics και Trade Estates. Μεταξύ άλλων, ειπώθηκε ότι στα πλάνα Ikea περιλαμβάνεται το άνοιγμα 6 νέων city-stores και η έμφαση στο omni-channel, ενώ στα πλάνα Intersport συνεχίζεται η επέκταση με νέα καταστήματα καθώς και η έμφαση σε Ρουμανία και Βουλγαρία.

Για τη Holland & Barrett, βαρύτητα δίνεται στο χτίσιμο brand awareness, σε άνοιγμα νέων καταστημάτων (Χαλάνδρι, Νέα Ιωνία κ.λπ.) καθώς και στην επέκταση της συνεργασίας με την ΑΒ Βασιλόπουλος μέσω shop-in-shop. Ο κλάδος λιανικής πώλησης ειδών υγείας και ευεξίας, ο οποίος «άνοιξε» για τον όμιλο με την Holland & Barrett, θα επεκταθεί στο άμεσο μέλλον και με περισσότερες εταιρείες.

Σε επίπεδο ομίλου, ο Β. Φουρλής ανέφερε ότι έμφαση δίνεται σε επένδυση σε νέες δραστηριότητες, στο digitalization, στον συνδυασμό ποιότητας-τιμής, στο omnichannel shopping και στο customer service & experience. Σε επίπεδο κοινωνικής υπευθυνότητας, σημείωσε ότι αυτή «δεν είναι πλέον συνθηματολογία, αλλά πραγματικότητα», ενώ σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη ανέφερε ότι «θα συνεισφέρει στην καλύτερη παροχή υπηρεσιών με χαμηλότερο κόστος». Υπενθυμίζεται ότι τα PR του ομίλου Fourlis διαχειρίζεται η Gravity the Newtons.

Keywords
Τυχαία Θέματα