Παρ. Σεϊτανίδης ΑΕ: «Έχουμε πάντα στο επίκεντρο τη βιωσιμότητα του πλανήτη»

Παρουσία στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open είχε η Μαντώ Τσάτσαρη, Marketing Director της Παρ. Σεϊτανίδης ΑΕ, αποκλειστικού διανομέα του brand ηλεκτρικών συσκευών Beco στην Ελλάδα.

Η εταιρεία απέσπασε Gold βραβείο στην κατηγορία «Green Kitchen Product» των Green Brand Awards 2023 για τους ψυγειοκαταψύκτες Beco.

«Η Επιτροπή αναγνώρισε ότι “παντρεύουμε”

την καινοτομία με τη βιωσιμότητα», σχολίασε η Μ. Τσάτσαρη και προσέθεσε ότι η Beco εστιάζει στο να παράγει συσκευές οι οποίες είναι εξελιγμένες τεχνολογικά και κάνουν τη ζωή του καταναλωτή πιο εύκολη.

«Το μότο μας είναι το εξής: “Αφήστε τις καθημερινές δουλειές σε εμάς και εστιάστε σε πράγματα που σας κάνουν πραγματικά χαρούμενους”. Θέλουμε ο τρόπος κατασκευής και λειτουργίας των συσκευών να έχουν πάντα ως επίκεντρο τη βιωσιμότητα του πλανήτη», σημείωσε. Επιπλέον, περιέγραψε την τεχνολογία Harvest Fresh, μια καινοτόμο τεχνολογία τριών χρωμάτων που μιμείται τον φυσικό κύκλο του ήλιου, η οποία κάνει τα φρούτα και τα λαχανικά να διατηρούν για περισσότερο χρόνο τη φρεσκάδα και τις βιταμίνες τους.



Keywords
Τυχαία Θέματα