Η Ayesha Walawalkar, co-chair των φετινών Effie Awards Europe

Η Ayesha Walawalkar, Chief Strategy Officer της Mullenlowe Group UK, θα είναι μια εκ των Προέδρων (co-chair) των φετινών Effie Awards Europe. Η Ayesha Walawalkar είναι επικεφαλής των ενοποιημένων δυνατότητων στρατηγικού σχεδιασμού της Mullenlowe UK, εστιάζοντας στην ανάπτυξη τόσο για τον ίδιο το agency όσο και για τους πελάτες του αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τον τρόπο σκέψης διαφορετικών δημιουργικών και στρατηγικών μυαλών.

Walawalkar έχει ηγηθεί στη χάραξη της στρατηγικής

μερικών από τα πιο διάσημα brands, τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην περιοχή EMEA, αλλά και σε πολύ διαφορετικές αγορές, όπως της Κίνας, της ΝΑ Ασίας και της Λατινικής Αμερικής.

«Είναι μεγάλος ο ενθουσιασμός αλλά και η τιμή να είμαι μια εκ των Προέδρων των φετινών Effie Awards Europe», δήλωσε η ίδια. Από το 2019 η κριτική επιτροπή των Εffie Europe συμπροεδρεύεται από έναν επικεφαλής από την πλευρά των πελατών και έναν από την πλευρά των agencies.

Ο αντιπρόσωπος των διαφημιζομένων αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. Οι αιτήσεις συμμετοχών θα ξεκινήσουν στις 8 Μαΐου. Όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο, ενώ η διαδικασία αξιολόγησης θα πραγματοποιηθεί Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα