Παραγωγή generative AI εργαλείων σχεδιάζει η Meta

Generative AI εργαλεία σχεδιάζει να παρουσιάσει η Meta, μέσα στη φετινή χρονιά, σε συνέχεια των μεγάλων επενδύσεών της σε συστήματα AI και σε μια δεκαετία ακαδημαϊκής έρευνας, με στόχο να τα εφαρμόσει στην παραγωγή διαφήμισης. Το generative AI βρίσκεται στο επίκεντρο από το περασμένο φθινόπωρο, λόγω της νεοσύστατης OpenAI.

Τώρα η Meta, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που συμβάλλουν στο συγκεκριμένο κομμάτι, εισέρχεται στον τομέα του AI για εμπορικούς

σκοπούς, με βλέψεις σχετικά με το marketing μετά από μεγάλες επενδύσεις στην υποδομή που θα το τροφοδοτήσει. «Εκτιμώ ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε κάποια εμπορευματοποίηση της τεχνολογίας φέτος», δήλωσε ο Andrew «Boz» Bosworth, CTO, Meta στο Nikkei Asia.

Η δήλωση αυτή ακολουθεί αρκετές κινήσεις της εταιρείας σε σχέση με το generative AI, από το σύστημά της Make-A-Video ή τη δημιουργία μιας ομάδας υψηλής ποιότητας προϊόντων, τα οποία αναδεικνύουν την κρίσιμη φύση της παραγωγής generative εφαρμογών τόσο για το κοινό, όσο και για εταιρείες. Σύμφωνα με τον Andrew Bosworth, η εταιρεία είναι πεπεισμένη ότι το AI της Meta μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα μιας καμπάνιας με τρόπο, ο οποίος θα μπορούσε να βελτιστοποιήσει το μήνυμα σε μια κλίμακα διαφορετικών κοινών.

(Πηγή: WARC)

Keywords
Τυχαία Θέματα