Spec 235.000 ευρώ για δημοσιότητα του Dentist Pass

Η Κοινωνία της Πληροφορίας ΜΑΕ διενεργεί ανοικτό διαγωνισμό για «Υπηρεσίες δημοσιότητας στο πλαίσιο του Προγράμματος “Οικονομική ενίσχυση για τη διενέργεια πράξεων προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας σε παιδιά ηλικίας έξι έως δώδεκα (6- 12) ετών – (Dentist Pass)”».

O ανάδοχος: Α) θα καταρτίσει Πλάνο Εφαρμογής των δράσεων δημοσιότητας. Β) Θα υλοποιήσει τις δράσεις δημοσιότητας που θα οριστικοποιηθούν στο πλαίσιο του πλάνου εφαρμογής. Γ) Θα υλοποιήσει έρευνα πεδίου η οποία θα στοχεύει στην αξιολόγηση τόσο με ποσοτικά, όσο και με ποιοτικά κριτήρια στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της καμπάνιας.

Παράλληλα,

καθ’ όλη τη διάρκεια θα αξιοποιηθούν τα ψηφιακά εργαλεία Search Engine Optimization και Google Analytics, τόσο για την παραμετροποίηση της διασποράς του μηνύματος με γεωγραφικά και όχι μόνο χαρακτηριστικά, όσο και για τη real time μέτρηση της αποτελεσματικότητας.

Η αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 235.600 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, με διάρκεια τους 8 μήνες. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 20η/04/2023.

Keywords
Τυχαία Θέματα