Παπαστράτος: Διοικητικό Κέντρο για Cluster 12 χωρών

Νέα εποχή ξεκινά το 2023 για την Παπαστράτος, με κομβικό ρόλο για την Ελλάδα, την εταιρεία και τα στελέχη της, καθώς η εταιρεία μετεξελίσσεται σε Διοικητικό Κέντρο των Λειτουργιών της Philip Morris International (PMI) για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Επικεφαλής αναλαμβάνει ο Χρήστος Χαρπαντίδης, ως Αντιπρόεδρος Ευρώπης, με τομέα ευθύνης τις 12 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και έδρα την Ελλάδα. Η πορεία του μετασχηματισμού της εταιρείας ξεκίνησε το 2015 με τρεις χώρες ευθύνης, συνεχίστηκε με πέντε και από το 2018 με επτά.

Το 2023, ο Χρήστος Χαρπαντίδης θα ηγείται του Διοικητικού Κέντρου των 12 χωρών και, συγκεκριμένα, των Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Κύπρου, Μάλτας, Κροατίας, Σλοβενίας, Σερβίας, Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Βόρειας Μακεδονίας, Αλβανίας, Μαυροβουνίου.

Το επιχειρηματικό αποτύπωμα για τη νέα εποχή της Παπαστράτος μεταφράζεται σε κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 5 δισ. δολάρια, τρία εργοστάσια και περισσότερους από 4.000 εργαζομένους. Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος αναλαμβάνει, το 2023, ο Γιώργος Μαργώνης, με χώρες ευθύνης τις Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα