Νέος CFO στη Wunderman Thompson & GroupM Greece

Καθήκοντα Chief Financial Officer στη Wunderman Thompson & GroupM Greece αναλαμβάνει ο Δημήτρης Θεοφανόπουλος, προερχόμενος από την Upfield όπου διατέλεσε CFO South Eastern Europe. Η επαγγελματική του εμπειρία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πολυετή θητεία σε διευθυντικές θέσεις οικονομικών υπηρεσιών σε εταιρείες όπως Unilever Hellas,

Unilever Cyprus και Sarantis Group.

Η Ελένη Σαρλά, CEO της Wunderman Thompson & GroupM Greece δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον Δημήτρη Θεοφανόπουλο στη μεγάλη οικογένεια της Wunderman Thompson & GroupM Greece. Ο Δημήτρης με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την προσωπικότητά του έχει να προσφέρει πολλά στην υλοποίηση του οράματος μας να είμαστε φορείς θετικής αλλαγής για φιλόδοξα brands, εδραιώνοντας τον ξεχωριστό ρόλο της εταιρείας μας στην ελληνική διαφημιστική αγορά».

Ο Δημήτρης Θεοφανόπουλος δήλωσε: «Είναι για μένα μεγάλη τιμή και μεγάλη χαρά που εντάσσομαι σε ένα τόσο δυναμικό και σύγχρονο σχήμα όπως αυτό της Wunderman Thompson & GroupM Greece, πολύ περισσότερο που αυτό γίνεται σε μία τόσο κομβική στιγμή για την εταιρεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα