H Skag «Sustainable Company 2023»

Το 2023, η Skag λαμβάνει πιστοποίηση από το QualityNetFoundation, ως Sustainable Company σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η προσήλωση της Skag στη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη εκτιμήθηκε βάσει της ετήσιας αξιολόγησης των επιχειρηματικών της επιδόσεων στα ESG κριτήρια που αφορούν το Περιβάλλον, την Κοινωνία και τη Διακυβέρνηση.

Η Skag εντάχθηκε στις Sustainable Companies με βασικά κριτήρια τις πολιτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας που υιοθετεί, τις διαδικασίες και τα συστήματα που πιστοποιούν την υπεύθυνη λειτουργία της, καθώς και τη συνεχή παρακολούθηση της επίδρασης της επιχειρηματικής

της δραστηριότητας.

Η επικύρωση της εταιρείας ήρθε σε συνέχεια και της ένταξής της στον Ελληνικό κώδικα Βιωσιμότητας/The Sustainability Code. H Πόπη Σκαγιά, Εμπορική Διευθύντρια της εταιρείας, δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Η επικύρωση της Skag, ως Sustainable Company και μάλιστα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και έρχεται να επισφραγίσει τη συνέπεια με την οποία βελτιώνουμε συστηματικά τις δράσεις μας τα τελευταία 10 χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα