The Audio 360 Conference: Η επόμενη μέρα στο audio marketing

Όλα τα στοιχεία δείχνουν προς την ίδια κατεύθυνση: το digital audio αποτελεί μία από τις τάχιστα αναπτυσσόμενες αγορές στο ψηφιακό marketing και παρουσιάζεται ως μεγάλη ευκαιρία για brands και agencies, καθώς αφενός, μεν, είναι γνώριμο format, αφετέρου, δε, προσφέρει σημαντική διείσδυση σε κοινά (e.g. GenZers, Millennials) των οποίων η προσέγγιση συνιστά πρόκληση.

Είναι κρίσιμο, συνεπώς, σε αυτό το σημείο να εξεταστούν οι πλέον πρόσφατες τάσεις (σε δαπάνη, είδη δημιουργικού κ.λπ.) και οι εκτιμήσεις για τους ερχόμενους μήνες αλλά και οι αναδυόμενες βέλτιστες πρακτικές που θα επιτρέψουν

στους μεν διαφημιζόμενους να μεγιστοποιήσουν το RoI τους, στους δε publishers/broadcasters, να αυξήσουν τα έσοδά τους.

Σε αυτά τα σημεία θα σταθεί η Helen Mussard, Chief Marketing Officer του IAB Europe, στην keynote ομιλία της, στο πλαίσιο του Audio 360 Conference (www.audio360.gr) που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 10 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο της OTEacademy. Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη από Brands, Media Agencies, Ad & Digital Agencies, Publishers & Broadcasters και Solutions providers, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΣΔΕ και του ΙΑΒ Hellas.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Audio 360 Conference,