H Eurostar προχωρά σε rebranding

Έπειτα από τη συγχώνευσή της με τη Thalys, η Eurostar επιλέγει τη DesignStudio για τη δημιουργία του νέου logo και branding. Η Thalys, η οποία εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Παρισιού και Βρυξελλών, Ρότερνταμ, Άμστερνταμ και Κολωνίας, πρόκειται να ενσωματωθεί πλήρως με την Eurostar μέχρι το τέλος του 2023.

Σύμφωνα με το brief που έχει δοθεί, σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα εμπορικό σήμα που θα «σέβεται την κληρονομιά

και των δύο, ενώ παράλληλα θα εκσυγχρονίζεται για το μέλλον». Το δημιουργικό, που ονομάζεται «Spark new», τοποθετεί τη «σπίθα» στο επίκεντρο της επωνυμίας, λειτουργώντας ως «το κυριολεκτικό και μεταφορικό βόρειο αστέρι του brand».

Σημειώνεται πως η DesignStudio συνεργάστηκε με επτά εικονογράφους από καθεμία από τις πέντε χώρες που δραστηριοποιείται ο όμιλος Eurostar για να δημιουργήσουν μια σειρά illustrations που αντικατοπτρίζουν τις τοποθεσίες που μπορεί να επισκεφθεί κανείς, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία. Ο Mario Rauter, Ηead of brand development στη Eurostar Group, δήλωσε: «Το νέο brand μας ενώνει για μια τολμηρή ανανέωση», προσθέτοντας πως ο επανασχεδιασμός θα βοηθήσει την επιχείρηση να κατευθυνθεί προς την ανάπτυξη στις υπάρχουσες αγορές, καθώς και να προσελκύσει νέους ταξιδιώτες.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα