Η βιωσιμότητα στο επίκεντρο της στρατηγικής της Bosch

Το οικονομικό έτος του 2022 με 245,9 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας έτσι ανάπτυξη 11,3% σε σύγκριση με το περασμένο έτος «έκλεισε» η Bosch. Ενδεικτικά, το 2022, η Bosch Ελλάδας συνέβαλε στην αρωγή οργανισμών όπως Γιατροί του Κόσμου, του Δήμου Κρωπίας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και στη στήριξη φοιτητικών ομάδων μηχανικής με εξειδίκευση στις

τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης και αυτόνομης οδήγησης.

Επίσης, σύναψε ξανά συνεργασία με τη φοιτητική ομάδα Prom Racing του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Σε ομιλικό επίπεδο, οι προσπάθειες της Bosch συμβάλλουν προς τη λύση της ενεργειακής κρίσης, είτε μέσω του χαρτοφυλακίου της, είτε μέσω της επίσπευσης επενδύσεων σε βιώσιμες τεχνολογίες και στην ανάπτυξη ενεργειακών λύσεων όπως ηλεκτροκίνηση, κυψέλες καυσίμου, τεχνολογία υδρογόνου και οι λύσεις με νέες αντλίες θερμότητας.

«Κάτω από δύσκολες συνθήκες, η εταιρεία κατάφερε όχι μόνο να ανταποκριθεί με επιτυχία, αλλά και να σημειώσει ανάπτυξη στην Ελλάδα. Το αποτέλεσμα αυτό τα αποδίδουμε σίγουρα στις ισχυρές βάσεις που διαθέτει μια εταιρεία όπως η Bosch, αλλά κυρίως στα αντανακλαστικά της εταιρείας που της επιτρέπουν να προσαρμόζεται στις αλλαγές και τις νέες συνθήκες του περιβάλλοντος», σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ιωάννης Κάπρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα