Υλοποιήθηκε το πρόγραμμα εκπαίδευσης για παιδιά, της Toyota Ελλάς

Με μεγάλη ανταπόκριση ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποίησε η Toyota Ελλάς και το StAr «Ίδρυμα Άρη Σταθάκη για την Οδική Ασφάλεια», για το σχολικό έτος 2022-2023.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που αποτέλεσε μια πρωτοβουλία για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση 1.950 μαθητών/-τριών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε θέματα οδικής ασφάλειας, πραγματοποιήθηκε σε δημοτικά σχολεία της Αττικής.

Μέσω της συνέργειας της Toyota Ελλάς

και του StAr «Ίδρυμα Άρη Σταθάκη για την Οδική Ασφάλεια», τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν γνώσεις και να αναπτύξουν δεξιότητες που σχετίζονται με θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στη στρατηγική «Beyond Zero» της Toyota, που, μεταξύ άλλων, έχει ως φιλοδοξία τον εκμηδενισμό των τροχαίων ατυχημάτων.

Η Corporate Communications Manager της Toyota Ελλάς, Μαρία Ηλιοπούλου, δήλωσε: «Με αφετηρία 10 σχολεία και την εκπαίδευση 2.000 περίπου μαθητών, φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε δυναμικά τις εκπαιδεύσεις, φτάνοντας σε ακόμα περισσότερους μαθητές και πόλεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα