Το brand Patagonia σε παγκόσμια καμπάνια

To brand Patagonia λανσάρει παγκόσμια καμπάνια με σκοπό να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να απαιτήσουν από τις κυβερνήσεις το τέλος της αλιείας με τράτα βυθού, η οποία μπορεί να έχει τεράστιες επιπτώσεις για το βυθό και να εντείνει την κλιματική κρίση.

Η τράτα βυθού είναι μια μέθοδος αλιείας, κατά την οποία δίχτυα σύρονται με δύναμη στον βυθό. Ξεκινώντας από την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών (8 Ιουνίου), το brand κυκλοφόρησε μια σειρά ταινιών, επιπλέον μιας σειράς εκδηλώσεων σε όλη την Ευρώπη.

Τα οκτώ σποτ, σε στυλ ντοκιμαντέρ,

διηγούνται ιστορίες ανθρώπων από τη Νότια Κορέα και την Παταγονία έως την Πορτογαλία και την Ουαλία, οι οποίοι δείχνουν πως δουλεύουν μαζί με τους ωκεανούς, και όχι εναντίον τους.

Η Beth Thoren, Environmental Action and Initiatives Director στην Patagonia EMEA, δήλωσε σχετικά: «Σε όλη μου τη ζωή, πάντα ένιωθα μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον ωκεανό.

Αλλά δεν είμαι η μόνη. Όπου και αν βρισκόμαστε, κάθε δεύτερη αναπνοή που παίρνουμε προέρχεται από τον ωκεανό. Είναι επιτακτικό να προστατεύουμε αυτόν τον πολύτιμο και ευαίσθητο φυσικό πόρο, ώστε να μας προστατεύει και εκείνος».

(Πηγή: The Drum)

Keywords
Τυχαία Θέματα