Η TBWA ιδρύει παγκόσμιο design studio

Η TBWA έχει συγκεντρώσει τις διάφορες σχεδιαστικές της δυνατότητες σε ένα παγκόσμιο στούντιο. Η Design by Disruption (DXD) βασίζεται στα TBWA\Chiat\Day LA και διευθύνεται από τον Bruno Regalo, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Global Chief Design Officer του δικτύου, στα μέσα του 2022.

Η βασική ομάδα της DXD βρίσκεται στο Λος Άντζελες και απασχολεί ένα προσωπικό σχεδιαστών

και strategists στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τη Βραζιλία. Το στούντιο θα παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε πελάτες σε όλον τον κόσμο, με στόχο να τους βοηθήσει να συνδεθούν με καταναλωτές με τρόπους πέρα από τις παραδοσιακές μορφές διαφήμισης, όπως ανέφερε ο Regalo στο Campaign US.

«Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι οθόνες είναι παντού, υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα που διεκδικούν την προσοχή σας και, κυριολεκτικά, έχουμε τη δύναμη να παρακάμψουμε απλώς τις διαφημίσεις», ανέφερε.

«Αλλά είναι αστείο το πώς το design εξακολουθεί να βγαίνει στην κορυφή. Είναι σαν να μην μπορεί να αγνοηθεί. Είναι παντού, ακόμα και σε μέρη όπου οι διαφημίσεις δεν μπορούν να πάνε». Το design offering της TBWA αύξησε τα έσοδά του πέρυσι και αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας νέων πελατών, όπως οι LG και Sephora.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα