Η Μαρία Κολλιάτσα Διευθύντρια στο Hello.gr

Έμφαση θα δοθεί στην αναδιαμόρφωση του περιεχομένου του site.

Τη θέση της Διευθύντριας στο Hello.gr αναλαμβάνει η Μαρία Κολλιάτσα. Με 20ετή πορεία στον χώρο των media, σε διευθυντικές θέσεις περιοδικών και sites, η Μαρία Κολλιάτσα θα ενισχύσει περαιτέρω την πορεία και την ομάδα του digital brand. Στα άμεσα σχέδια είναι η αναδιαμόρφωση του περιεχομένου του Hello.gr με την προσθήκη νέων συνεργατών

από εξειδικευμένους χώρους –fashion, health, fitness, ψυχολογίας, personal branding και αστρολογίας–, ενώ θα παραχθούν πρωτότυπα video content από celebrities.

Με εξωστρέφεια, έξυπνες δράσεις και πρόσβαση σε διεθνές και ελληνικό αποκλειστικό περιεχόμενο, στόχος του site είναι να δημιουργήσει και στην ελληνική αγορά μια μεγάλη και αλληλεπιδραστική κοινότητα αναγνωστών, που επιλέγουν το πρωτότυπο και ποιοτικό περιεχόμενο ενός διεθνούς, αναγνωρισμένου τίτλου όπως είναι το Hello. «Καταγράφοντας πάντα με θετική ματιά τη φωτεινή πλευρά της ζωής, το Hello.gr θα προσφέρει ξεχωριστό digital content, με σεβασμό αλλά και αλήθεια στη γραφή, ευγένεια στον λόγο, εγκυρότητα και αμεσότητα στις εξελίξεις», επισημαίνει το brand.

Keywords
Τυχαία Θέματα