Στην DigitalWise ανέθεσε η Oriflame

Την ψηφιακή της επικοινωνία.

Η DigitalWise ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία καλλυντικών Oriflame, για την ψηφιακή επικοινωνία του brand. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, με αφορμή το lockdown για τον Covid-19, η DigitalWise προχώρησε στoν σχεδιασμό και υλοποίηση της καμπάνιας #ΕίμαστεΣπίτι_ΕίμαστεΜαζί, για τις ανάγκες της οποίας σχεδιάστηκε λογότυπο και

microsite.

Η καμπάνια στο σύνολό της περιλαμβάνει videos, social media live streaming σε συνεργασία με influencers και επαγγελματίες υγείας και ομορφιάς, καθώς και φιλανθρωπικό bazaar σε συνεργασία με ΜΚΟ. Βασίζεται εξ ολοκλήρου στις αρχές που διέπουν την Oriflame, ενώ ταυτόχρονα επικοινωνεί στο κοινό με αισιόδοξο και motivational ύφος, συμβουλές ώστε να διατηρήσει τον έλεγχο της καθημερινότητάς του.

Στόχος της DigitalWise είναι η αύξηση του brand loyalty και των conversions στο κοινό της Oriflame, διατηρώντας τις θεμελιώδεις αξίες του brand, που είναι η ομαδικότητα, το πνεύμα και το πάθος. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η εταιρεία έχει αναλάβει την above the line και digital επικοινωνία, η οποία περιλαμβάνει paid media, συμβουλευτική, μηνιαίο πλάνο των social media, newsletters, καθώς και διαχείριση του community.

Keywords
Τυχαία Θέματα